PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advodan Helsingør

Strandgade 51
3000 Helsingør
Man til Fre: 09:00 - 16:00

Hvem er Advodan Helsingør?

Vi er en moderne og effektiv advokatvirksomhed med specialer inden for stort set alle juridiske områder. Vi har en løsningsorienteret tilgang til de udfordringer, både du og din virksomhed kan stå overfor. Advodan Helsingør er altid klar med råd, vejledning og hjælp, der kan ruste både dig som privatperson og dig med egen virksomhed til at modstå fremtidige udfordringer. 

Advodan Helsingør blev stiftet i 1946 og har gjort en dyd ud af altid at være opdateret på seneste nye viden

Mediation

Få hjælp til konfliktmægling uden om retten

Har du brug for hjælp til at finde en forligsmæssig løsning på konflikt? Og vil du gerne spare penge og undgå ventetiden i forbindelse med en retssag? Så kan mediation være vejen frem.

Vores advokat Diana Kjærulff Bendtsen er uddannet mediator. Foruden hendes erfaring med konfliktløsning, har hun også en bred juridisk profil med kendskab til blandt andet ansættelsesret, entrepriseret, aftaleret og familieret. Gennem et konstruktivt mæglingsforløb med fokus på ærlighed, åbenhed og den gode tone, kan Diana hjælpe jer med at finde en holdbar løsning. 

Læs mere om mediation
Hjælp til private

Står du overfor forandringer i dit liv?

Alle får på et eller flere tidspunkter i deres liv behov for rådgivning indenfor privatlivets retsforhold. Hos Advodan Helsingør kan vi hjælpe dig og rådgive om alle de juridiske aspekter – uanset om du skal købe hus, skilles, har mistet et familiemedlem eller søge erstatning efter en skade.

Få et overblik over vores private ydelser her
Hjælp til erhvervsdrivende

Har du eller din virksomhed brug for juridisk erhvervsrådgivning?

Hos Advodan Helsingør har vi mange års erfaring indenfor erhvervsjura. Vi ved, hvor vigtigt det er, at din advokat kender din branche og dit lokalområde, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig – at drive og udvikle din virksomhed.

Hos Advodan Helsingør har vi oparbejdet stor ekspertise indenfor blandt andet kontrakter, ansættelsesret, køb og salg af virksomheder, fusioner, spaltninger, konkurser og rekonstruktioner, gældsinddrivelser og meget mere.

Få et overblik over vores erhvervsområder og ydelser her

Mød Advodan Helsingør

Øvrige medarbejdere

Jens Gottlieb

Advokat, Partner, Managing partner 49 25 09 57 Advodan Helsingør

Lissen Bengtsen

Advokat (L), Partner 49 21 21 21 Advodan Helsingør

Erik Matthiesen

Advokat (H), Partner 49 21 21 21 Advodan Helsingør

Mette Asmussen

Advokat (L), Partner 49 21 21 21 Advodan Helsingør

Diana Kjærulff Bendtsen

Advokat, Mediator 49 25 09 56 Advodan Helsingør
Indsender formularen...

Skal du bruge juridisk rådgivning?

Vores dygtige medarbejdere sætter kvalitet, hurtighed og effektivitet i højsædet. Vi sikrer dig og din virksomhed den optimale juridiske ekspertise på alle sagsområder. Vi har et stærkt netværk og et indgående kendskab til lokale forhold. Dette er med til at sikre dig og din virksomhed den optimale rådgivning.