PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advodan Lyngby

Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Man til Fre: 09:00 - 16:00

Hvem er Advodan Lyngby?

Hos Advodan Lyngby bærer dagligdagen præg af tæt kontakt til vores kunder, såvel enkeltpersoner som virksomheder i Lyngby og omegn. Vi bestræber os på en hurtig, smidig og effektiv sagsbehandling, og vi yder en professionel og kvalitetsbevidst rådgivning med kunden i centrum med den målsætning, at vores ydelse skaber merværdi for hver enkelt kunde i hver enkelt sag.

 

Kompetent og værdifuld rådgivning i øjenhøjde

Vores 5 advokater i Advodan Lyngby indgår i et moderne advokatkontor med stor ekspertise i at rådgive både private og virksomheder, og som specialiserede advokater på hver vores områder, er vi klar til at træde til med at yde værdifulde og langsigtede løsninger til alle vores kunder.

 

Solidt lokalkendskab

Vi har et solidt lokalkendskab og tæt kontakt til mennesker og virksomheder i området, så vi kender også dine lokale udfordringer.

Hjælp til private

Står du overfor forandringer i dit liv?

Alle får på et eller flere tidspunkter i deres liv behov for rådgivning indenfor privatlivets retsforhold. Hos Advodan Lyngby kan vi hjælpe dig og rådgive om alle de juridiske aspekter – uanset om du skal købe hus, skilles, har mistet et familiemedlem eller søge erstatning efter en skade.

Få et overblik over vores private ydelser her
Hjælp til erhvervsdrivende

Har du eller din virksomhed brug for juridisk erhvervsrådgivning?

Hos Advodan Lyngby har vi mange års erfaring indenfor erhvervsjura. Vi ved, hvor vigtigt det er, at din advokat kender din branche og dit lokalområde, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig – at drive og udvikle din virksomhed.

Hos Advodan Lyngby har vi oparbejdet stor ekspertise indenfor blandt andet kontrakter, ansættelsesret, køb og salg af virksomheder, fusioner, spaltninger, konkurser og rekonstruktioner, gældsinddrivelser og meget mere.

Få et overblik over vores erhvervsområder og ydelser her
Advodans bæredygtighedsrapport 2023

Download vores bæredygtighedsrapport for 2023

Vores primære bidrag til den grønne omstilling går gennem vores rådgivning til klienter. Når det er sagt, er det vigtigt for os at have orden i eget hus.

Download vores rapport her
Advokatinkasso A/S

Brug for hjælp til dine inkassosager?

Advokatinkasso A/S er et landsdækkende samarbejde mellem fire Advodan-kontorer. Vi kan tage hånd om dine sager og hjælpe dig med at inddrive dine pengekrav.

Læs mere her

Mød Advodan Lyngby

Øvrige medarbejdere

Uffe Thorlacius

Advokat (H) / Partner 46 14 51 14 Advodan Lyngby

Thomas Damsholt

Advokat (H), Partner 45 88 05 55 Advodan Lyngby

Simon Hauch

Advokat (H), Partner 51 64 96 14 Advodan Lyngby

Dennis Holm Pedersen

Advokat (H), Partner 46 14 51 09 Advodan Lyngby
Indsender formularen...

Skal du bruge juridisk rådgivning?

Vi dækker et stort område

Fra vores advokatkontor i Lyngby dækker vi byerne i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, herunder Søborg, Gentofte, Virum, Hørsholm, Holte, Birkerød, Bagsværd, Herlev, Søllerød og Værløse. Du får altid kompetent og løsningsorienteret juridisk rådgivning med lokalkendskab ved at ringe til Advodan Lyngby.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os

Kontakt Advodan Lyngby når det passer dig og hør hvordan vi kan hjælpe netop dig. Hvis du har juridisk emne, som du vil vide mere om, før du kontakter os, kan du læse mere her på sitet eller på Advodans hovedside