PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Sigtet eller tiltalt

Hvis du bliver anklaget i en straffesag, kan din økonomi og dit navn være på spil. Ønsker anklagemyndighederne dig idømt en større bøde, fængsel, konfiskation eller eksempelvis frakendelse af kørekort, kan det have langsigtede konsekvenser for dig.

For at sikre dig bedst mulige chancer i fremtiden skal du bruge en god advokat, og hos Advodan Lyngby anbefaler vi, at du tager kontakt til os allerede fra anholdelses- eller tiltaletidspunktet. Hos Advodan Lyngby håndterer vi sagen underordnet, hvad du er sigtet for.

 

Få hjælp ved afhøring, ransagning og retssag

Som udgangspunkt har du ikke pligt til at udtale dig til politiet, før din forsvarer er med under afhøringen, og derfor står Advodan Lyngbys advokater altid klar til at tage med dig på politigården til afhøring.

 

Såfremt politiet har grund til at ransage dit hjem, skal de have en retskendelse. I hastesager har politiet dog ret til at ransage dit hjem uden en retskendelse, hvorefter du har ret til at få sagen for retten.

 

Bliver du tiltalt af anklagemyndigheden, holder vi altid møde med dig, hvor vi i fællesskab forbereder os på den forestående proces.

 

Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os under hele efterforskningen enten ved at skrive eller ringe til os.

 

Underordnet om sagen skal for retten, ankes eller for Højesteret, vil Advodan Lyngbys advokat sørge for, at alle relevante omstændigheder kommer frem, inden sagen bliver afsluttet ved dom.

 

I tilfælde af at du skal afsone, får du muligvis brug for en forsvarsadvokat, som blandt andet vil kunne hjælpe med at arrangere besøg, ændringer af afsoningssted eller ansøgning om prøveløsladelse.

Brug for hjælp?

Simon Hauch

Advokat (H), Partner 51 64 96 14

0 kommentarer