PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Valg af forsvarer

Du kan frit vælge, hvem der skal være din forsvarsadvokat, og du vil som udgangspunkt få beskikket den ønskede advokat. Du skal blot meddele politiet eller retten, hvilken advokat du ønsker.

Hvis en forsvarsadvokat allerede repræsenterer en anden person i samme sag, og du har modstridende interesser med denne, kan du dog ikke benytte samme forsvarer.

 

Hvad enten du selv vælger din forsvarer eller får beskikket en forsvarer af retten, koster det som udgangspunkt ikke dig noget at benytte denne tjeneste. Hvis du i sidste ende måtte blive dømt skyldig i sagen, vil du dog som regel også blive dømt til at betale sagens omkostninger, hvilket typisk svarer til det beløb, forsvareren skal have i salær.

Få hjælp til at skifte forsvarsadvokat

Hvis du allerede har fået beskikket en forsvarer, men ønsker at skifte til en advokat hos Advodan Lyngby, hjælper vi gerne med det formelle ved forsvarerskiftet, og vi påtager os gerne din sag.

 

Der går typisk nogle dage, inden et forsvarerskifte bliver gennemført, men så snart vi har modtaget besked om dit ønske om at skifte forsvarer, overtager vi det fornødne i forhold til retten, politiet og den tidligere forsvarer.

 

I tilfælde, hvor du ikke selv har mulighed for at kontakte os kan du gøre følgende:

  • Bed personalet i arresten om at kontakte den advokat hos os, du ønsker som forsvarer.
  • Bed personalet i arresten om at sende en fax til retten om, at du vil skifte advokat.
  • Skriv en fuldmagt til din familie, så de kan kontakte advokaten på dine vegne.
  • Bed politiet hjælpe dig med at skifte forsvarer.

Brug for hjælp?

Simon Hauch

Advokat (H), Partner 51 64 96 14

0 kommentarer