PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advodan Vejle

Innovations Allé 3, AI Innovation House, Dandy Business Park
7100 Vejle
Man til Tor: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00

Pengeinstitut: Middelfart Sparekasse 1681 3234161457
CVR-nummer: 44803674

Stillingsopslag hos Advodan Vejle

Advodan Vejle søger advokat til privatret og dødsbobehandling
Er du klar til at gribe stafetten til en spændende og udfordrende stilling som advokat med speciale i de privatretlige emner på en ny arbejdsplads, hvor du kan være med til at forme fremtiden?
Advokatfuldmægtige/cand.merc.jur.’ere til Advodan Vejle
Stræber du efter faglige udfordringer, høj frihedsgrad og et formbart arbejdsmiljø? Vi har travlt og søger derfor nye kollegaer til vores kontor.

Hvem er Advodan Vejle?

Vi er en moderne og dynamisk advokatvirksomhed med speciale inden for en bred vifte af juridiske områder. Advodan Vejle er dedikeret til at tilbyde løsningsorienteret og værdiskabende rådgivning til både private og erhverv med hovedvægt på erhvervslivets forhold. Vores team af erfarne advokater står klar til at assistere dig med skræddersyede løsninger, der kan imødekomme dine unikke behov og udfordringer.

 

Erfaring og lokalkendskab

Med vores dybe rødder i Vejle og omegn har vi et indgående kendskab til de lokale forhold og udfordringer. Vores viden og stærke relationer til det lokale erhvervsliv og privatpersoner, gør os i stand til at levere den bedst mulige rådgivning.

 

Kompetent rådgivning i øjenhøjde

Hos Advodan Vejle tror vi på at gøre juraen tilgængelig og forståelig for alle. Vi prioriterer kvalitet og hurtighed i vores arbejde og stræber efter at levere rådgivning, der er letforståelig og praktisk anvendelig.

Få hjælp til blandt andet: 

Erhverv

Hjælp til erhvervsdrivende

Har du eller din virksomhed brug for juridisk erhvervsrådgivning?

Hos Advodan Vejle ved vi, hvor vigtigt det er, at din advokat kender din branche og dit lokalområde, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig – at drive og udvikle din virksomhed.

Hos Advodan Vejle har vi mange års erfaring inden for erhvervsjura. Vi har blandt andet oparbejdet stor ekspertise indenfor kontrakter, ansættelsesret, køb og salg af virksomheder, fusioner, spaltninger, konkurser og rekonstruktioner, gældsinddrivelser og meget mere.

Få et overblik over vores erhvervsretlige ydelser her
Hjælp til private

Står du overfor forandringer i dit liv?

Uanset om det handler om at købe dit første hjem, navigere gennem en skilsmisse, håndtere tabet af en kær, eller søge erstatning efter en skade, kan du have brug for juridisk vejledning. Hos Advodan Vejle er vi her for at give dig den nødvendige rådgivning og bistand inden for privatlivets retsforhold.

Få et overblik over vores private ydelser her
Advodans bæredygtighedsrapport 2024

Download Advodans bæredygtighedsrapport for 2024

Advodans primære bidrag til den grønne omstilling går gennem vores rådgivning til klienter. Når det er sagt, er det vigtigt for os at have orden i eget hus.

Download Advodans rapport her

Mød Advodan Vejle

Christopher Bühl Nielsen

Advokat, Partner, Mediator 20 88 09 13 Advodan Vejle

Laura Ferslev Topsøe-Jensen

Advokatfuldmægtig 30 13 73 87 Advodan Vejle
Indsender formularen...

Har du brug for juridisk rådgivning?

Fortæl os om din situation, så finder vi den rette rådgiver til dig og dine behov.