PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Pernille Munch

Advokat (L), partner, autoriseret bobestyrer

Pernille Munch

Advokat (L), partner, autoriseret bobestyrer

Pernille Munch

Advokat (L), partner, autoriseret bobestyrer
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Møderet for Landsret
100+
Retssager
Beneficeret forsvarer
Autoriseret bobestyrer

Om Pernille

Familieret

Jeg er direktør for Advodan Bornholm. Jeg er specialiseret i rådgivning i familieretlige sager. Det kan være alt fra bodeling i forbindelse med din skilsmisse, strid om barnets bopæl, samvær, forældremyndighed samt tvangsfjernelsessager.

Denne type sager er meget personlige og har stor betydning for den enkelte. Jeg forsøger, så vidt muligt at få sagerne afgjort uden retssager, så den enkelte kan komme så skånsomt som muligt videre. Derudover er det magtpåliggende for mig i børnesager, at klienten opnår ret til at have tæt kontakt med barnet.

For mig handler det om at sætte mig i dit sted, så det ikke kun er din sag, men vores sag. Det gør at jeg har et stort engagement i din sag.

 

Dødsbobehandling

Jeg er autoriseret bobestyrer og har stor kendskab til dødsbobehandling. Jeg yder effektiv og personlig sagsbehandling i øjenhøjde.

 

Retssager

Derudover har jeg stor erfaring med at føre civilretlige retssager. Selve tvisten kan omhandle lige fra mangler ved fast ejendom, lejetvister til nabostridigheder.

Jeg er løsningsorienteret for din situation, og afvejer de økonomiske konsekvenser for dig. Derfor vil jeg også være der for dig, hvis der skal forhandles et forlig på plads. Hvis et forlig ikke er muligt, går jeg hele vejen med dig.

 

Straffesager

Med mange års erfaring som anklager både i byret og landsretssager, er jeg beneficeret forsvarer, og arbejder med alle typer af straffesager. Min fortid i politiet giver mig en særlig indsigt i politiets arbejdsmetoder, hvilket giver dig et klart forspring.

Når jeg får en ny straffesag sørger jeg for hurtigt at aftale et møde med dig for at kende sagen bedst muligt fra start af. Dermed kan hver en sten vendes i sagen inden retsmødet. 

Som advokat arbejder jeg målrettet på at sætte mig i dit sted. Jeg brænder for at opnå det bedst mulige resultat for dig! Det er grundlæggende for mig som advokat, at der er tillid mellem dig og mig. Derfor prioriterer jeg at du får den fulde forståelse for din egen sag.

Mere om Pernille

Andre arbejdsområder

Andre arbejdsområder

Køb og salg af bolig
Børnesager
Dødsfald og bodeling
Testamente og arv

Det siger vores kunder

Jeg fik brug for at finde ud af, hvad der var rigtigt, og hvad der var forkert. De gange jeg har gjort brug af advokatbistand, har efterladt mig med en fornemmelse af, at advokater er nogle kedelige farveløse typer, som snakker et sprog, der kun er for de indviede, men Pernille er ikke farveløs og kedelig. Hun taler ganske vist de indviedes sprog, men hun er god til at simultantolke. Pernille var til at få fat på, altid klar over, hvem jeg var (hvilken sag) og altid opdateret. Hvem og hvad der var rundt om hende, har fungeret på en måde, så jeg ikke har været nødt til at forholde mig til det. Og det passer godt til mit temperament. Jeg fik selv lov til at slå tonen an. For mig var det vigtigt ikke at optrappe konflikten, og Pernille var god til fastholde den tone, også længe efter jeg selv havde opgivet. Pernille har nærvær og engagement og kæmpede min kamp – og vandt.
Kira

Det siger vores kunder

Jeg bor på Sjælland og havde brug for en lokal med lidt mere viden end mig angående flexbolig på Bornholm. Jeg havde forsøgt mig med kommunen, men der fik jeg ikke svar. I fik hul igennem til kommunen og efter I havde kæmpet med dem, fik jeg endeligt godkendt min lejlighed til flexbolig. I var søde og hjælpsomme gennem hele forløbet og holdt mig opdateret til en rigtig fair pris.
Sonny Kristensen

Det siger vores kunder

Det var vigtigt for mig at finde en kvindelig advokat af personlige grunde, og da i annoncerede i avisen så jeg, at det kunne lade sig gøre hos jer. Det har været meget tilfredsstillende at møde en advokat der med dygtighed styrede slagets gang, og samtidig viste stor forståelse for min situation. I samarbejdet med jer har jeg altid mødt venlighed, høflighed og stor velvilje, og derfor vil jeg hermed gerne anbefale Advodan Bornholm til fremtidige kunder
Anne-Marie

Sekretærer

Merete Martens

Advokatsekretær 56 93 50 14 Bornholm