PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advodan Sekretariatet: Forretningsanalytiker (business analyst)

Vi søger en forretningsprofil, som kan bidrage til stærke beslutningsgrundlag gennem fact-finding, dataindhentning/analyse og dataanvendelse, og som kan sætte konklusionerne i en relevant faktuel kontekst og formidle resultaterne til de relevante interessenter.

Er du cand.merc med stærke talkompetencer?

 

Vi søger en forretningsprofil, som kan bidrage til stærke beslutningsgrundlag gennem fact-finding, dataindhentning/analyse og dataanvendelse, og som kan sætte konklusionerne i en relevant faktuel kontekst og formidle resultaterne til de relevante interessenter.

 

Om stillingen

Du kommer til at arbejde med at udarbejde business cases, undersøge og specificere krav til løsninger, sikre bedste tilbud fra leverandører og sikre implementering af dem i organi-sationen. 

Du får mulighed for selv at præge stillingen og udviklingen i arbejdsopgaverne. Du vil arbejde selvstændigt og sammen med kolleger på tværs af faggrupper.

Derudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå i at arbejde med 

  • Regnskabstal - dataindsamling, analyse og videreudvikling af rapporteringsværktøjer
  • Key Performance Indicators - analyse, vedligeholdelse og videreudvikling af KPI’er
  • Dataindhentning og analyse ift. drift og udvikling af RPA-ydelser og salg via nettet

Vi arbejder løbende på at udbygge og forbedre vores data- og analysegrundlag. Du vil have den centrale rolle deri, og du vil arbejde med at sikre udnyttelsen af vores fakta-/talbaserede analyser til vidensopbygning og sikring af kloge forretningsmæssige beslutninger.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med – og referer til - vores administrerende direktør, der koordinerer og styrer en lang række af vores forretningsaktiviteter.  

 

Om dig

Du er HD, cand. merc. eller lignende. Vi forestiller os, at du er 2-4 år inde i dit første job, og ønsker dig et selvstændigt ansvar. Derudover, at du gerne vil styrke din forretningsmæssige kunnen i en digital tidsalder – fra business case til bundlinjeresultat. 

Det er nødvendigt, at du har høj grad af erfaring og viden om brug af MS Excel, og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til og har arbejdet med PowerBI - og kender til MS Access. Du interesserer dig for økonomistyring og for lave solide business cases. Og for at følge op på dem.

Du skal være analytisk anlagt og være i stand til at arbejde selvstændigt og at lære på egen hånd. Vi ser gerne, at du er initiativrig, praktisk anlagt og kunne lide at få tingene helt i mål. 

Arbejdet indebærer kontakt med mange mennesker, hvilket forudsætter, at du er udadvendt og kan kommunikere på flere niveauer. Deri ligger bl.a. at have en del kontakt med Advodan-virksomhederne og med Advodans samarbejdspartnere.

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af Advodans sekretariat på Islands Brygge i København, som servicerer hele Advodan-organisationen. I sekretariat er der et positivt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor du også har tæt kontakt til dine øvrige kollegaer rundt om i landet. Vi tilbyder et udfordrende og spændende job i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor kvalitet og samarbejde er i høj-sædet.

 

Kontakt og ansøgning

For nærmere oplysninger kontakt Advodans direktør Morten Arnberg på telefon +45 30 78 90 01 eller via mail: marn@advodan.dk.

Ansøgning med CV bedes sendt til medarbejder@advodan.dk

 

Om Advodan

Advodan er en advokatvirksomhed med i alt 20 kontorer fordelt over landet. Vi rådgiver især små og mellemstore virksomheder og private.

Advodan fungerer som et forretningsfællesskab og er ejet af sine advokatkontorer. Tilsammen omsætter Advodan årligt for ca. 275 mio. kr. og er 250 ansatte (omregnet til årsværk).

Ønsker du at vide mere om stillingen?

Morten Arnberg

Adm. direktør 30 78 90 01