PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Kommerciel kommunikationsprofil til stilling som digital marketing manager

Som marketing manager i Advodan kommer du til at indgå i et ambitiøst marketingteam på vores sekretariat i København.

Er du cand.merc. eller tilsvarende med stærkt kommercielt fokus? Og er du efter uddannelse og dit første job klar til at arbejde med kommunikation i moderne digital markedsføring?

Så er det måske dig, vi søger.

Det kan vi tilbyde

Som vores nye marketing manager bliver du den primære ansvarlige for at drive og udvikle indholdet på advodan.dk og vores understøttende marketingkanaler (PPC, e-mail, SoMe og PR). 

Den løbende optimering af indholdet vil spille en central rolle og vil tage udgangspunkt i dataanalyse. Du vil have mulighed for faglig sparring med kollegaer og for at sætte dit eget præg på opgaverne.

Din daglige gang vil være på vores sekretariat på Njalsgade 76, København S; lige ved Islands Brygge metrostation. Her får du kollegaer med kommerciel baggrund ligesom dig – men du kommer også til at arbejde tæt sammen med vores advokatkontorer rundt omkring i Danmark. Kontorerne bidrager med juridisk faglige input og støtte til dit arbejde, og du hjælper de enkelte kontorer med sparring om marketingindsatser og udarbejdelse af indhold og materiale.

Som en del af vores marketingteam får du rig mulighed for at opnå erfaring med højaktuelle digitale værktøjer og marketingdiscipliner, og du vil være med til at udvikle tone of voice hos en landsdækkende forretningsplatform for advokatvirksomheder.

Vi forestiller os, at du...

  • Har erfaring med at evaluere og optimere egne indsatser, så de understøtter forretningsformål
  • Kan planlægge, udvikle, eksekvere og optimere digitale marketingindsatser
  • Arbejder selvstændigt og er proaktiv ift. at udvikle på indsatser sammen med resten af marketingteamet
  • Arbejder struktureret og er vant til at drive egne opgaver
  • Har en resultatorienteret tilgang til kommunikation
  • Motiveres af at formidle kompliceret indhold på en letforståelig måde
  • Er vant til at arbejde med og udvikle på virksomhedens tone of voice
  • Har gode sproglige egenskaber og et godt storytelling-gen
  • Har erfaring med (eller som minimum stor interesse for) digitale discipliner som: SEO, SoMe, Google Ads, Analytics, marketing automation og e-mail marketing

 

Om stillingen – og hvordan du søger den

Jobbet er en fuldtidsstilling og med løn efter kvalifikationer. Du vil referere til den administrerende direktør Morten Arnberg.

Ansøgning sendes til medarbejder@advodan.dk.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt Morten på tlf.: 30789001. 

Mød marketingteamet

Martin Valente Mulbjerg

Digital marketing specialist 30 78 90 05

Cecilie Maria Nygaard Runland

Stud.merc.

Amanda Ellekilde Jørgensen

Stud.komm.

Hvem er Advodan?

Advodan er en forretningsplatform for advokatvirksomheder med i alt 19 kontorer fordelt over landet og med sekretariatet som den centrale organisation. Vi er eksperter i rådgivning af private samt små og mellemstore virksomheder, og vi ser det som vores vigtigste opgave at formidle juraen på et sprog, der møder vores kunder i øjenhøjde.

Vi tager den digitale udvikling seriøst. Derfor har vi netop lanceret helt ny hjemmeside, hvor vi har mulighed for at arbejde med nogle af de seneste værktøjer til digital markedsføring – og hvor vores besøgende har mulighed for at få en endnu bedre oplevelse.