PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Ansættelseskontrakt

Har du fået nyt job, så skal du have en ansættelseskontrakt. Ansættelseskontrakten beskriver vilkårene for dig i virksomheden.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Gennemgang af alle dokumenter og kontrakter

Gennemgang af ansættelseskontrakt

Du har ret til at få en ansættelseskontrakt, der formulerer vilkårene for din ansættelse, når du får nyt arbejde. Kontrakten skal fungere som et udgangspunkt for jeres samarbejde og som et værn mod unødvendige stridigheder under din ansættelse.

Hos Advodan står vi klar med hjælp og rådgivning vedrørende de juridiske aspekter af en ny ansættelse. Vi hjælper dig blandt andet med:

  • Gennemgang af din ansættelseskontrakt
  • Rådgiver dig om dine rettigheder
  • Dine muligheder i den nye ansættelse
  • At få identificeret eventuelle klausuler
  • Få indskrevet behov som du måtte have
  • Specifikke krav til fx graviditet og barsel

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i ansættelsesret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?