PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Få rådgivning af en Advodan-advokat i forbindelse med dit arbejde

Har du spørgsmål til dine ansættelsesforhold? Skal du på barsel eller er du sygemeldt? Uanset hvilken situation du står i, så kan du alliere dig med en af vores advokater med speciale i ansættelsesret og få en komplet juridisk gennemgang af og rådgivning i din sag.

Vi hjælper med:

  1. Personlig rådgivning
  2. Gennemgang af alle dokumenter og kontrakter

Har du spørgsmål til din ansættelse? 

Står du med et juridisk spørgsmål om ferieloven, barsel, funktionærloven, opsigelse eller noget femte indenfor ansættelsesretten. Vi hjælper med store og små juridiske spørgsmål, og har du en ansættelsesretlig sag, tager vi hånd om den fra start til slut.

Hos Advodan tager vi udgangspunkt i din konkrete sag og rådgiver dig om dine rettigheder og muligheder ved fx sygemelding eller graviditet og barsel. Tag kontakt i dag, så vi sammen kan afdække dit behov for professionel rådgivning i forbindelse med dine muligheder under din ansættelse.

Har du brug for rådgivning om dine ansættelsesforhold? Kontakt os i dag og få personlig rådgivning af en advokat

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i ansættelsesret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?