PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Huslejestigning

Der er forskellige regler, når det kommer til huslejestigning i udlejningsejendomme. Varsler din udlejer huslejestigning, der ikke følger loven, bør du kontakte en advokat.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Gennemgang af huslejestigning
  3. Sagsbehandling i boligretten

Kræver din udlejer huslejestigning? Få hjælp fra en advokat i dag

Som lejer er det en fordel at kende til reglerne for forhøjelse og fastsættelse af husleje, så du ikke betaler for meget i husleje. Ifølge lejeloven skal huslejen være i overensstemmelse med det lejedes værdi. Det er hovedreglen, når det kommer til fastsættelse af husleje.

Hos Advodan kan en specialiseret lejeretsadvokat kan hjælpe dig med de problemer, der kan opstå, når udlejer ønsker huslejestigning. Vi hjælper blandt andet med:

  • Om huslejestigningen er lovlig
  • Der er sket forbedringer i boligen
  • Hvad dine muligheder er
  • Generel rådgivning om husleje
  • Sagsbehandling i boligretten

Tag en uforpligtende samtale med en lejeretsadvokat og få afdækket dine behov for professionel hjælp.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i leje og udleje, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.