PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Rådgivning af lejeretsadvokat

Man kan få brug for hjælp af en advokat med speciale i lejeret lige meget om man er lejer eller udlejer.

Vi tilbyder:

  1. Generel rådgivning
  2. Sagsbehandling i boligretten

Har du problemer med lejer eller udlejer? Få hjælp af en lejeretsadvokat

Som udlejer er det vigtigt, at du følger reglerne for forhøjelse og fastsættelse af husleje. Som lejer er det en fordel af kende dem, så du ikke betaler for meget i husleje.

Hos Advodan kan en specialiseret lejeretsadvokat hjælpe dig med de problemer, der kan opstå, når udlejer ønsker huslejestigning. Vi hjælper blandt andet med:

  • Om huslejestigningen er lovlig
  • Der er sket forbedringer i boligen
  • Hvad dine muligheder er
  • Generel rådgivning om husleje
  • Sagsbehandling i boligretten

Tag en uforpligtende samtale med en lejeretsadvokat og få afdækket dine behov for professionel hjælp.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i leje og udleje, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.