PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Er du udlejer? Få hjælp til din udlejning af en lejeretsadvokat

Skal du udleje en bolig, er det en god idé at få hjælp til at udarbejde lejekontrakten efter dine behov og planer.

Rådgivning om udlejning

  1. Personlig rådgivning
  2. Udarbejdelse af lejekontrakt
  3. Til- og fraflytningsrapporter

Er du udlejer? Få hjælp til din udlejning af en lejeretsadvokat

Som udlejer skal du overholde de regler, der er angivet i lejeloven. Som udlejer kan det være svært at have overblik over de forpligtelser, man har, især fordi at lovgivningen på lejeområdet er meget kompleks. Det skyldes, at dele af den bestemmes af boligreguleringsloven.

En specialiseret lejeretsadvokat kan hjælpe dig med de juridiske spørgsmål, der dukker op, når du skal udleje en eller flere boliger. Advodan kan blandt andet hjælpe med:

  • Udarbejde lejekontrakter
  • Fastsættelse af husleje
  • Indflytningsrapporter
  • Fraflytningsrapporter og reklamationer
  • Du overholder reglerne ved fx opsigelse eller ophævelse

Tag en uforpligtende samtale med en lejeretsadvokat og få afdækket dine behov for professionel hjælp.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i udlejning og lejeret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.