PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Gældsbrev

Et gældsbrev er en skriftlig aftale, der beskriver et låneforhold, som indgives mellem to parter.

Vi tilbyder:

  1. Generel rådgivning
  2. Hjælp til oprettelse af gældsbrev
  3. Hjælp til de forhold, der skal tages højde for

Få rådgivning og hjælp til oprettelse af gældsbreve af en Advodan-advokat

Hos Advodan kan vi hjælpe jer med at udforme jeres gældsbrev, så der ikke opstår tvivl om misforståelser imellem jer. Vi tager blandet andet højde for:

  • Lånets størrelse
  • Nedbringelse og renter
  • Til privat eller erhverv
  • Misligholdelse
  • Hvordan lånet kan inddrives
  • Forældelse

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores 20 kontorer fordelt over landet arbejder der mere end 110 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i skat, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?