PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Ægtepagt

En ægtepagt er en skriftlig aftale om særeje, hvor I skal tage stilling til, hvad der skal holdes uden for deling i tilfælde af skilsmisse.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Udarbejdelse af ægtepagt
  3. Hjælp til tinglysning

Få hjælp til at oprette en ægtepagt

En ægtepagt er en skriftlig aftale mellem dig og din ægtefælle, som fastslår, hvem der ejer hvad. Aftalen sikrer, at du kan tage dine personlige værdier med dig videre, hvis I bliver skilt.

Der kan være mange gode grunde til, at du og din (kommende) ægtefælle overvejer at indgå en ægtepagt. Måske en af jer har en stor gæld, en stor formue eller ligger inde med noget af stor affektionsværdi? Uanset grunden er en ægtepagt en fornuftig overvejelse, som alle bør gøre sig i forbindelse med et ægteskab.

En familieretsadvokat fra Advodan kan hjælpe jer med:

  • Generel rådgivning om ægtepagter
  • Rådgivning om valg af særejeform
  • Oprettelse af en juridisk gyldig ægtepagt
  • Hjælp til tinglysning af ægtepagten

Læs mere om ægtepagter.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i familie- og arveret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har I brug for hjælp til at oprette en ægtepagt?