Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Entrepriseret

Bygherre

Som bygherre i et erhvervsbyggeri kan man til en vis grad agere på samme måde, som hvis man får lavet en tilbygning privat. Ofte er entreprisesummen dog noget større. Det samme er konkurrencen, og kravene til professionel styring af byggeriet er skærpet. Man bør derfor planlægge sit byggeri, projektere grundigt og benytte sig at rådgivning.

Du er her

Hvor stort er budgettet, og hvordan skal byggeriet finansieres? Hvem skal stå for den mere detaljerede projektering? Skal man antage en byggerådgiver til det, eller skal det overlades til entreprenøren? Hvem skal bære ansvaret og risikoen, hvis der under byggeriet opstår noget uforudset? Hvordan sikrer man bedst muligt, at man får det byggeri man ønsker sig – på det tidspunkt der var aftalt og til den aftalte pris?

Et godt planlagt byggeri bliver som regel hurtigere færdigt end et dårligt planlagt – også selv om der er brugt tid på planlægningen. Et godt planlagt byggeri bliver i sidste ende også billigere end et dårlig planlagt – selv om der er brugt penge på planlægningen.

 

Har du brug for hjælp til Entrepriseret?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Har du brug for hjælp? Skriv til os
Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til dit nærmeste ADVODAN-kontor. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder fra dette kontor. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Har du brug for hjælp til Entrepriseret?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.