Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

ADVODANs COVID-19 overblik

  • 01. jan 0001
  • 4 Spørgsmål & svar
Spørgsmål
Niels
4/7/2020 3:28:57 PM

Hvordan får man fornyet sit kørekort, når kommunernes borgerservice er lukket ned?
Det burde vel gå tilbage til Politiet som tidligere, når kommunerne ikke evner at åbne en coronasikker betjening til disse vigtige funktioner!

Torben
4/7/2020 3:54:37 PM

Hvorfor har Folketinget accepteret den helt uacceptable negative rente på borgernes indlånskonti? Hvilke muligheder er der imod bankernes tyvagtige tiltag som negativ rente? Mvh torben

Leif
4/8/2020 3:25:53 PM

En indgået kontrakt i forbindelse med en stor familiefest (150) sidst i juni 2020. Der er indbetalt et deposita kr.15.000 yderligere 35.000kr 30 dage før den fastsatte dato. Der har været drøftet indgående med restauratøren,
for en løsning, det har ikke været muligt. Vi har ikke opsagt denne kontrakt.
Alle i familien spøger om det bliver aflyst, flere har booket overnatning. Holdes iKøbenhavn.
Kan vi opsige denne aftale og få dette deposita retur.

henning petersen
4/8/2020 5:55:43 PM

et spørgsmål i disse krisetider, ville det indbetalte huslejedepositun kunne udbetales
og bruges til at betale div. udgifter med.
et depositum står jo hos udlejer som et gratis lån.
jeg ved godt depositum skal bruges ved fraflytning af et lejemål, men jeg tror at udbetaling
af depositum idag vil kunne hjælpe mange lejere, små som store virksomheder. pengene
skal jo stå et eller andet sted, så hvorfor ikke komme erhvervslivet tilgode så ville der måske
være mange virkdomhed der kunne overleve
der må kunne laves en fornuftig ordning med tilbage betaling af dette depositum

Besvar indlæg
Stil et spørgsmål
DU ER I GANG MED AT STILLE
ET SPØRGSMÅL PÅ ADVODAN.DK

Inden du går videre, vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at dit spørgsmål bliver synligt her på siden.

Vi opfordrer derfor til, at du tænker over, hvilke informationer du afgiver, når du stiller dit spørgsmål. Vi anbefaler, at du fx undlader informationer om dit helbred, din økonomi eller andre personfølsomme oplysninger. Det kan også være oplysninger om familiære forhold eller oplysninger om din arbejdsmæssige situation, som det er uhensigtsmæssigt at offentliggøre her på siden.

Ønsker du ikke, at dit spørgsmål skal være synligt, har du mulighed for at kontakte et af vores lokale kontorer via kontaktformularen i højre hjørne.

Når du stiller dit spørgsmål her på siden, skal du oplyse din e-mailadresse. Din e-mailadresse bliver ikke offentliggjort men benyttes, så du kan godkende dit spørgsmål, inden det bliver synligt på hjemmesiden. Samtidig benyttes den til at fremsende en mail, når advokaten har besvaret dit spørgsmål.

Vi forbeholder os retten til at slette spørgsmål, indlæg og kommentarer, som indeholder personfølsomme oplysninger og bryder med gængse uformelle regler for god tone.

OK - LUK DENNE BOKS

Når du udfylder formularen og klikker på ”send”, giver du dit samtykke til, at dit navn og dit spørgsmål offentliggøres på hjemmesiden.
Din e-mailadresse bliver ikke offentliggjort men benyttes, så du kan godkende dit spørgsmål, inden det bliver synligt på hjemmesiden. Samtidig benyttes den til at fremsende en mail, når advokaten har besvaret dit spørgsmål.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i besvarelse af spørgsmål. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Vi opbevarer din e-mailadresse i tre måneder, hvorefter den slettes helt. Dit spørgsmål og advokatens svar forbliver synlige på ADVODANs hjemmeside, så længe vi vurderer, at det er relevant og giver værdi for andre læsere.

Rette og slette oplysninger

Hvis du ønsker at få fjernet dit spørgsmål fra hjemmesiden, skal du rette henvendelse til ADVODANs sekretariat.
Vi forbeholder os retten til at slette spørgsmål, indlæg og kommentarer, som indeholder personfølsomme oplysninger og bryder med gængse uformelle regler for god tone. Vi opfordrer derfor til, at du tænker over, hvilke informationer du afgiver, når du stiller dit spørgsmål. Vi anbefaler, at du fx undlader informationer om dit helbred, din økonomi eller andre personfølsomme oplysninger. Det kan også være oplysninger om familiære forhold eller oplysninger om din arbejdsmæssige situation, som det er uhensigtsmæssigt at offentliggøre her på siden.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.

Har du et spørgsmål til artiklen, kan du stille det her og få svar fra en advokat.

Stil et spørgsmål
GØR SOM 12.693 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.693 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.