Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan.dk

Menu

Advodan.dk

Hvem er vi?

ADVODAN er en forretningsplatform for advokatvirksomheder med i alt 20 kontorer fordelt over hele landet. Vi er eksperter i rådgivning af især små og mellemstore virksomheder og rådgiver også private.


Din lokale advokat
I ADVODAN arbejder vi lokalt, og det betyder, at vores advokatkontorer har tæt kontakt til men­nesker og virksomheder i nærområdet. Vores advokater kender sin by indefra, og vi kender dine lokale udfordringer.

Vi trækker på hinandens erfaringer
Bag hvert eneste ADVODAN-kontor arbejder et landsdækkende netværk af ca. 120 jurister med at kanalisere relevant viden og erfaring ud til alle medarbejdere i netværket.

Vores advokater er altid løsningsorienterede, og med netværket som fundament kan vi kombinere lokal indsigt og nærhed med full-service ydelser. Det giver dig direkte ad­gang til juridisk rådgivning på højeste niveau.

Fakta om ADVODAN:

  • Danmarks største forretningsplatform for advokatvirksomheder
  • 274 millioner kroner i årlig omsætning i 2018
  • Bestallingshavende advokater: ca. 100
  • Advokatfuldmægtige: ca. 20
  • 20 kontorer (inkl. sekretariatet)
  • ADVODAN'ere i alt: ca. 310
  • Selskabsnavn: ADVODAN A/S, CVR nr: 2979 5185
Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.