Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan.dk

Menu

Advodan.dk

Historie

I 1988 blev advokatsamarbejdet ADVODAN etableret som en forening. I 2005 stiftes aktieselskabet ADVODAN A/S.


Advokatsamarbejdet ADVODAN blev etableret i form af en forening i 1988. Seks unge jurister fra hver sin ende af landet stod bag idéen. Sammen havde de et ønske om at udvikle deres forretninger via tættere samarbejde og muligheden for at udveksle erfaringer med hinanden.

Op igennem 90'erne kom der mange nye medlemmer til, og aktivitetsniveauet steg betragteligt. Derfor besluttede bestyrelsen  i 1996 at etablere et fælles sekretariat på et kontor i Fredericia. På det tidspunkt var der knap 100 jurister i kæden.

I 1999 blev sekretariatet udvidet, og man flyttede til en ny adresse i Middelfart. Her blev arbejdsopgaverne udvidet til bl.a. at omfatte markedsføring, kommunikation, IT og videreuddannelse i form af kurser.

Den 15. september 2006 blev aktieselskabet ADVODAN A/S stiftet, og i februar 2008 rykkede sekretariatet ind i nye lokaler på Havnegade i Århus. Godt ti år senere - nemlig i oktober 2018 - flyttede sekretariatet til landets hovedstad i et kontorfællesskab på Amager.

De seks stiftere af ADVODAN:

  • Jakob Arrevad
  • Carsten Højer
  • Jørgen Hindhede
  • Karl Willumsen
  • Hans Boserup
  • Bertel Rasmussen

 

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.