Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan.dk

Menu

Advodan.dk

Interessekonflikt

I ADVODAN fører vi ikke sager mod hinanden. Opstår der alligevel forespørgsler om interessekonflikter har ADVODAN et udvalg, der skal behandle sagen.


Udvalget består af to personer - en intern og en ekstern. I situationer, hvor der opstår interessekonflikter mellem personer, virksomheder eller andre, der allerede er kunder på hver sit ADVODAN-kontor, og parterne ikke selv kan blive enige, skal ADVODANs interne udvalg for interessekonflikter afgøre, hvilken advokat, der skal trække sig fra sagen.

ADVODANs interne udvalg for interessekonflikter skal træffe sin afgørelse ud fra en samlet afvejning af alle relevante kriterier. Afgørelsen er bindende for ADVODAN-kontorerne.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.