Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan.dk

Menu

Advodan.dk

Værdier

Vores værdier ligger til grund for den advokathjælp og advokatrådgivning, du modtager som kunde hos ADVODAN.


Full service:
Vi bruger vores netværk til at tilbyde vores kunder en full service juridisk rådgivning. Vi udvikler hele tiden vores netværkssamarbejde, så vi kan tilbyde en stadig mere kompetent rådgivning i ethvert juridisk spørgsmål.

Nærhed:
Vi bor i nærheden, har et omfattende lokalkendskab og møder mennesker i øjenhøjde. Vi ønsker at have tætte og tillidsfulde relationer med vores kunder og tilstræber, at vores kunder altid møder den samme advokat.

Løsningsorienteret:
Vi fokuserer på at finde den løsning, som er bedst for kunden - ikke på at citere paragraffer eller søge konflikter. Vi ved, at et juridisk problem ikke altid kræver et juridisk svar, og at mægling og forlig ofte er en bedre løsning end retssager.

Mission:
At tilbyde en kompetent løsning af enhver juridisk opgave i lokalområdet

Vision:
ADVODAN vil være det foretrukne nære advokat-firma inden for alle former for juridisk rådgivning. Det vil vi være i kraft af den lokale forankring, og fordi vores netværk af kompetencer tilfører mere værdi til vores kunder.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.