Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Bornholm
Ring 56 95 10 85

Krystalgade 1,
3700 Rønne
Tlf: 56 95 10 85
bornholm@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Bornholm

Din lokale advokat på Bornholm

Står du i en situation, hvor du har brug for en god advokat? Har du brug for en advokat du kan stole på og som kan rådgive dig videre? Så er du kommet til det rette sted!

Lad en af vores 3 dygtige advokater hos ADVODAN Bornholm hjælpe dig. Ring til os på 5695 1085, og hør hvordan vi hjælper dig bedst!

 

Hvem er vi?

ADVODAN Bornholm er Bornholms største advokatkontor og vi rådgiver både virksomheder og private. Vi er et advokatkontor beliggende i Krystalgade 1 i Rønne med 3 advokater og 5 advokatsekretærer, som altid står klar til at hjælpe dig.

Den 1. januar 2012 fusionerede ADVODAN Rønne og advokatfirmaet Arnoldus under navnet ADVODAN Bornholm. Dette fordi vi ønskede at være det største advokatkontor på Bornholm, så vi kunne have den største juridiske ekspertise på øen.

 

Lokal og landsdækkende – Bred og specialiseret viden

Hos os får du en advokat med indgående kendskab til det som rører sig i vores lokalsamfund. Samtidig får du adgang til højt specialiseret juridisk viden om ethvert retligt område gennem ADVODAN-netværket, hvor vi kan trække på erfaring og specialistviden fra flere end 300 medarbejdere.

 

Din sag

Vi vægter høj kvalitet i vores rådgivning. Du vil hos os altid møde en advokat, som forstår at juridisk rådgivning er en tillidssag. Du kan finde og læse om din advokat længere nede på siden under fanen medarbejdere.

Læs mere
Nyheder
Genåbning af butikker og virksomheder i Danmark

COVID-19 - ADVODAN anbefaler: I forbindelse med genåbningens 2. fase er det vigtigt, at du orienterer dig om de retningslinjer, din virksomhed eller arbejdsplads er underlagt. Der er retningslinjer målrettet forskellige typer virksomheder. Her kan du læse om retningslinjerne og blive klogere på dine muligheder.

Læs nyhed
Privat skifte: Husk at overtage ejendom på rigtig vis

Overtager du huset, når dine forældre går bort? Så er det især vigtigt at få styr på tinglysning og boliglån, ellers kan du risikere dyre udgifter og i værste fald tvangsauktion.

Læs nyhed
Ny lov om fremtidsfuldmagter

En ny ordning om fremtidsfuldmagter træder i kraft 1. september 2017. Det giver personer med fx demens mere indflydelse på, hvem der i fremtiden kan handle på deres vegne, når de ikke længere selv er i stand til det.

Læs nyhed

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.