Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Holbæk
Ring 70 30 10 06

Gl. Ringstedvej 61,
4300 Holbæk
Tlf: 70 30 10 06
post4300@advodan.com

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Holbæk

Dan Jordy
Advokat og partner, Højesteret

Dan Jordy er advokat med møderet for Højesteret og partner i ADVODAN Holbæk.

Advokat Dan Jordy der har møderet for Højesteret har gennemført et meget stort antal større rets og voldgiftssager  og dermed stor erfaring i procesret og tvistløsning.

Jeg er tillige udpeget af advokatsamfundet til at virke som Censor  i forbindelse med afviklingen af retssagsprøver for Danske advokatfuldmægtige ved de danske domstole.
 

Ekspert i familie og arveretlige spørgsmål:

Jeg har siden 2010 undervist som ekstern lektor ved købehavns Universitet i familie og arveret og tidligere på CBS i privat generationsskifte og skatteret.

Hertil kommer, at jeg i praksis siden 1999 har arbejdet med familie- og arveretlige forhold herunder dødsbobehandling samt generationsskifte af mindre og mellemstore virksomheder.

Yderligere fagområder:

Ud over de ovenfor nævnte fagområder beskæftiger Dan Jordy sig indgående med lejeret, tvangsauktioner.

Endeligt og ikke mindst rådgiver jeg i kraft af min erhvervsmæssige erfaring, bl.a. fra PWC og Danske Bank A/S erhvervslivet om erhvervsmæssige forhold herunder tillige landbrugsvirksomheder ligesom jeg er tilknyttet Danske landbrugsadvokater.

Ekstern Lektor ved Syddansk Universitet:

Endeligt er jeg ekstern lektor på Syddansk Universitet i Erhvervsret og udvidet Erhvervsret og har været dette i en lang årrække og virker også som ekstern Censor på Syddansk Universitet.

Afslutningsvis har jeg skrevet en lang række faglige artikler og er tillige meget benyttet som foredragsholder i person og familie og arveret.

Netvæk og lokalinteresse

Dan Jordy er aktiv i en række faglige netværk og er tillige aktiv i Rotary samt BNI samt deltager aktivt i lokalområdet hvor han også er født og opvokset.

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.