PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Dan Jordy

Partner, advokat (H)

Dan Jordy

Partner, advokat (H)

Dan Jordy

Partner, advokat (H)
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Møderet for Højesteret
Stor erfaring i procesret og tvistløsning
Udpeget af Advokatsamfundet til at være censor i forbindelse med retssagsprøver
20+
års erfaring med familie- og arveretlige forhold
Ekstern lektor på Syddansk Universitet i Erhvervsret og udvidet Erhvervsret

Om Dan

Generelt

Jeg er partner og tilknyttet vores Team Privat  Jeg er advokat med møderet for Højesteret. Jeg har gennemført stort antal større rets- og voldgiftssager og har dermed stor erfaring i procesret og tvistløsning.

Jeg er tillige udpeget af Advokatsamfundet til at virke som censor i forbindelse med afviklingen af retssagsprøver for danske advokatfuldmægtige ved de danske domstole.
 

Anden og tidligere beskæftigelse

Jeg har siden 2010 undervist som ekstern lektor ved Købehavns Universitet i familie- og arveret og tidligere på CBS i privat generationsskifte og skatteret.

Hertil kommer, at jeg i praksis siden 1999 har arbejdet med familie- og arveretlige forhold herunder dødsbobehandling samt generationsskifte af mindre og mellemstore virksomheder.

Ud over de ovenfor nævnte fagområder beskæftiger jeg mig indgående med lejeret og tvangsauktioner.

Derudover rådgiver jeg i kraft af min erhvervsmæssige erfaring, bl.a. fra PWC og Danske Bank A/S erhvervslivet om erhvervsmæssige forhold herunder tillige landbrugsvirksomheder ligesom jeg er tilknyttet Danske Landbrugsadvokater.

Endelig er jeg ekstern lektor på Syddansk Universitet i Erhvervsret og udvidet Erhvervsret og har været dette i en lang årrække og virker også som ekstern Censor på Syddansk Universitet.

Afslutningsvis har jeg skrevet en lang række faglige artikler og er tillige meget benyttet som foredragsholder i person og familie og arveret.

Jeg er aktiv i en række faglige netværk og er tillige aktiv i Rotary samt BNI samt deltager aktivt i lokalområdet hvor jeg også er født og opvokset. 

Vis mere