Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Holbæk
Ring 70 30 10 06

Gl. Ringstedvej 61,
4300 Holbæk
Tlf: 70 30 10 06
post4300@advodan.com

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Holbæk

Karsten Holt
Advokat og partner, Højesteret

Jeg er partner og har været en del af Advodan Holbæk/København siden januar 2016.

Mine hovedarbejdsområder er persondataret, informationssikkerhed, online markedsføring, insolvensret og ansæættelsesret.

Jeg er certificeret databeskyttelsesrådgiver - CIPP/E, CIPM og CIPT - og rådgiver virksomheder om persondata og tilgrænsende områder som informationssikkerhed og online markedsføring og cookies. Jeg bistår med den praktiske implementering af persondataprojekter- og politikker samt IT-spørgsmål i forbindelse med persondata.

Jeg har endvidere betydelig erfaring med insolvensret og rekonstruktioner, herunder varetagelse af kreditorinteresser, bistand til kriseramte virksomheder og bobehandling. Jeg behandler også gældsaneringssager som skifterettens medhjælper og er medlem af Gældsstyrelsens advokatpanel for konkursbehandling. 

Min tilgang til arbejdet

Ordentlighed og tilgængelighed er nøgleord i mit arbejde. Ordentlige løsninger er baseret på høj faglighed, etik, forståelse for kundens forretning samt respekt for alle involverede parter og interessenter.

Anden og tidligere beskæftigelse

Jeg har mere end 25 års erfaring som jurist og har tidligere bl.a. været beskæftiget hos advokatfirmaet TVC, Dansk Industri, Norrbom Vinding og Kammeradvokaten.

Ved siden af min advokatforretning driver jeg en virksomhed, der stiller ekstern DPO-assistance til rådighed for offentlige og private virksomheder.

Da jeg i min fritid flyver som privatpilot, bistår jeg jævnligt piloter, flyejere og luftfartsvirksomheder med forskellige juridiske problemstillinger, herunder ved køb og salg af fly indenfor EU samt straffesager samt ansvars- og forsikringssager for piloter og flyejere. 

 

Artikler af Karsten Holt
GØR SOM 12.732 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.732 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.