Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

ADVODAN Lolland-Falster

ADVODAN Lolland-Falsters hverdag er selvfølgelig ændret som følge af COVID-19

ADVODAN Lolland-Falster bakker op om myndighedernes indsatser for at dæmme op for COVID19 og vi tager situationen alvorligt. Vi gør, hvad vi kan for at passe på vores kunder og vores medarbejdere.

Det betyder, at vi pt. håndterer kontakten med vores kunder via telefon og ikke-fysiske møder, hvor det er praktisk muligt. Har du booket fysisk møde med os indenfor de næste uger, så kontakter vi dig ift. spørgsmålet om alternativ mødeform.(Skype-, Facetime- og telefonmøder).

Vi er at træffe telefonisk i tidsrummet fra kl. 8.00-16.00 mandag til torsdag, fredag til kl. 15.00. Henvendelse kan ske på vores telefon 4614 5900, på mail eller til vores medarbejderes direkte telefonnumre. Der er i samme tidsrum begrænset bemanding i vore afdelinger i Nakskov, Maribo og Nykøbing F. Du kan aflevere post eller andet.

Ved personligt fremmøde, bedes du have forståelse for, at vores personale holder afstand og undgår fysisk kontakt. Ved indgangen vil du finde spritbeholdere for desinficering af hænder.

ADVODAN Lolland-Falster hjælper dig gerne igennem udfordringerne.Vi har et COVID-19 beredskab klar – vi opfordrer dig at kontakte os hurtigt, hvis du har juridiske spørgsmål om mulige konsekvenser af COVID19.

Som altid glæder vi os til at tale med dig. Og vi er fortrøstningsfulde, hjælpes vi ad med at dæmme op for smitten, så kommer vi hurtigere tilbage til en normal hverdag igen.

.

Læs mere
Nyheder
COVID-19: Har I udfordringer med at levere eller få leveret som aftalt?

Syge, antallet af smittede i karantæne og de omfattende foranstaltninger imod COVID-19 betyder, at der er virksomheder, der har svært ved at leve op til de aftaleforpligtelser, som de har indgået aftale om før virusudbruddet.

Læs nyhed
Muligheder for afholdelse af generalforsamlinger

I forbindelse med regeringens vedtagelse om forbud mod at forsamles mere end 10 personer, er det relevant at undersøge, hvilke muligheder selskaber/ejerforeninger m.v. har for at afholde generalforsamling.

Læs nyhed
Det er altid arbejdsgivers ansvar at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø

Mange virksomheder er påvirket af coronasmittede medarbejdere eller medarbejdere, der er anbragt i hjemmekarantæne af myndighederne. Følger du som arbejdsgiver ikke Sundhedsstyrelsens anbefalinger, kan du komme i klemme i henhold til arbejdsmiljølovens retningslinjer.

Læs nyhed

Vi støtter...

 

Vi lever op til...

160118 Kodeks Logo Rgb Blaa

GØR SOM 12.725 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.725 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.