Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

Hvem er vi?

ADVODAN Maribo er en del af ADVODAN Lolland-Falster. Vi rådgiver virksomheder og private på hele Lolland-Falster, og som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 120 jurister.

Vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dine udfordringer.

Nyheder
Har du styr på, hvornår dine medarbejdere på tilkaldevagter betragtes som arbejdstid eller hviletid?

Vestre Landsret har afsagt dom i en principiel sag vedrørende arbejdstid.

Læs nyhed
Bortvisning for tyveri af to coladåser var berettiget

Ved en kendelse fra 11. september 2019 har retten slået fast, at det var berettiget at bortvise en servicemedarbejder, som uberettiget havde taget to dåsecolaer fra et aflåst depotrum.

Læs nyhed
Tvangsanbringelse

En afgørelse om tvangsanbringelse af ens barn er et voldsomt indgreb i retten til familielivet. Derfor skal tvangsanbringelse være sidste udvej. Det er kommunes opgave, at sørge for at alle andre muligheder er udtømt inden der skrides til tvangsanbringelse. Det kan f.eks. være støtte og hjælp gennem en kontaktperson eller pålæg om, at barnet skal i daginstitution.

Læs nyhed

Vi støtter...

 

Vi lever op til...

160118 Kodeks Logo Rgb Blaa

GØR SOM 12.712 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.712 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.