Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Maribo
Ring 46 14 59 00

C.E. Christiansens vej 2,
4930 Maribo
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Maribo

ADVODAN Lolland-Falster

ADVODAN Lolland-Falster følger Regeringens anbefalinger, men sikrer samtidigt at din sag behandles.

Vi har følgende forholdsregler

  •  Alle håndtryk erstattes af et smil - Vi holder en fornuftig fysisk afstand imellem hinanden, vores leverandører og vores besøgende.
  •  Vi har spritdispenser hængende i forkontor, som alle opfordres til at benytte.
  •  Vi benytter kun kontorer til møder, hvor det er muligt at holde afstand. Bord, håndtag m.v. vil mellem hvert møde blive afsprittet

ADVODAN Lolland-Falster er på fuldt aktivitetsniveau, dvs. såvel advokater som medarbejdere er tilgængelige.


ADVODAN Lolland-Falster tilstræber fortsat, at alle medarbejdere overholder myndighedernes anbefaling, og som følge heraf handler ansvarligt, herunder ved at undlade at deltage i større forsamlinger, tager på ferie i udsatte områder eller på anden måde medvirke til at øge risikoen for smittespredning.


Har du spørgsmål til ovennævnte så kontakt os som du plejer, eller ring til Lars Stuckert på tlf. 30 78 87 44 eller lstu@advodan.dk.

Læs mere
Nyheder
Forbrugsregnskabet - når du udlejer bolig

Hvis din lejer betaler aconto beløb vedr. vand- og varme forbrug, skal du som udlejer overholde de frister og krav, der er til forbrugsregnskabet, Det er vigtigt, at du som udlejer navigerer korrekt i reglerne for, hvad et forbrugsregnskab skal indeholde. Som lejer skal du kende dine rettigheder, hvis ikke udlejer overholder reglerne.

Læs nyhed
Vil du fremleje din lejlighed?

Hvad er fremleje? Hvis du som lejer ønsker at overlade dit lejemål til en anden for en kortere periode, vil der være tale om fremleje. Fremleje er kendetegnet ved, at fremlejen sker for en kortere periode og tidsbestemt periode. Derudover er fremleje kendetegnet ved, at der består to selvstændige lejeforhold; ét mellem udlejer og dig som oprindelig lejer - og ét mellem dig, også kaldet fremlejegiver og den du lejer ud til også kaldet fremlejetager. Derfor skal du som oprindelig lejer forsat betale husleje direkte til udlejeren.

Læs nyhed
Har du styr på lejekontrakten?

I forbindelse med, at Rødbyhavn skal være produktionssted for tunnelelementerne til den kommende Femern-forbindelse, er der lagt op til en positiv udvikling på udlejningsmarkedet for boliger. I takt med det voksende antal arbejdspladser på Lolland, forventes det, at efterspørgslen på lejeboliger vil stige, da ikke alle beskæftigede med Femern-forbindelsen ønsker at købe fast ejendom i regionen.

Læs nyhed

Vi støtter...

 

Vi lever op til...

160118 Kodeks Logo Rgb Blaa

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.