PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Simon Mortensen

Advokat (L), Partner

Simon Mortensen

Advokat (L), Partner

Simon Mortensen

Advokat (L), Partner
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Beneficeret advokat
500+
Retssager
Møderet for Landsret
500+
Erhvervssager

Om Simon

Jeg er advokat og partner i Advodan Lolland-Falster.

Jeg indgår i vores erhvervsteam, der bistår virksomheder og organisationer med alle former for juridisk rådgivning og bistand. Jeg er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har været en del af Advodan Lolland-Falster siden 2009. 

Med solid erfaring inden for rådgivning af små og store virksomheder fordelt på forskellige brancher - og med en bred baggrund inden for erhvervsjuridiske discipliner som selskabsret, ansættelsesret, samt stor erfaring med selskabskonstruktioner, fusioner og ejerskifte - er jeg en erfaren rådgiver med fokus på at finde konkrete juridiske løsninger, der imødeser klientens behov. Herudover indgår jeg i en række bestyrelser, netværk og faglige sammenslutninger, og varetager også dirigenthvervet på generalforsamlinger for en række virksomheder, foreninger og organisationer.

 

Ekspert i retssager

Som advokat fører jeg løbende et betydeligt antal retssager ved by- og landsretten, og fører sager for såvel virksomheder som myndigheder.

Jeg arbejder altid med afsæt i god teknisk og strategisk forståelse af den konkrete sag, og lægger stor vægt på høj kvalitet samt åben og god dialog i processen. Retssager skal altid behandles målrettet, så det mest fordelagtige udfald for klienten altid holdes for øje. 

 

Bestyrelsesarbejde

Som led i min interesse for erhvervsret sidder jeg i bestyrelsen i en række lokale virksomheder og fonde. 

Bestyrelsesarbejdet sker altid med afsæt i de forretningsmæssige mål, med fokus på at udvikle virksomhedens potentiale bedst muligt. 

Ud over bestyrelsesposterne varetager jeg dirigenthvervet på generalforsamlinger for en række virksomheder, foreninger og organisationer.

 

Beneficeret forsvarsadvokat

Som beneficeret forsvarsadvokat har jeg bred erfaring med behandling af straffesager.

I min rådgivning lægger jeg stor vægt på åben og ærlig dialog. Uanset om der er tale om mindre færdselsovertrædelser, voldssager, drabsforsøg eller andet, behandler jeg sagerne med stor dedikation og med fokus på klientens rettigheder og muligheder i centrum for forsvaret. 

 

Passion for familien og nærområdet

Jeg bruger min fritid sammen med min familie, hvor vi sætter stor pris på at rejse sammen.

Som lokalt forankret beboer på Lolland-Falster følger jeg tæt områdets konstante udvikling, og er på kulturfronten gerne fast tilskuer til de efterhånden mange flotte sportslige "flagskibe" i nærområdet. Med en fortid som professionel håndboldspiller, prioriterer jeg ligeledes at være med til at udvikle den lokale håndboldklub Team Sydhavsøerne A/S, og er i den relation formand for TSØ Holding A/S´s bestyrelse. 

Mere om Simon

Medlem af bestyrelser:

Medlem af bestyrelser:

BM Steel Construction A/S (formand)
Nymand A/S (formand)
Prima Tag A/S (formand)
Mijama A/S (formand)
Team Sydhavsøerne A/S
Euro Workers A/S
Bladfonden (Folketidende)

Sekretærer

Birgitte Dehn Bugajski

Advokatsekretær 46 14 59 35 Advodan Lolland-Falster

Det siger vores kunder

Advokat Simon Mortensen indgår, som vores faste advokat, som værdsat rådgiver for virksomheden, herunder som udførende advokat i retssager, såvel som rådgivende medlem i vores bestyrelse. Simon har altid fokus på at afdække netop vores behov som virksomhed, og er derfor en vigtig del af vores professionelle rådgivende samarbejdspartnere.
Jan Pedersen Direktør i BM Steel Construction A/S og Euro-Workers A/S

Det siger vores kunder

Advokat Simon Mortensen, har hjulpet mig med en række juridiske udfordringer igennem tiden, herunder som led i mit erhverv som virksomhedsejer, men også i privatretlige henseender. I Simon finder man en advokat der altid møder en i øjenhøjde og med klar tale og godt humør på bedste vis får løst opgaven hurtigst muligt.
Ole Lystrup, Apoteker

Få hjælp til