Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Nakskov
Ring 46 14 59 00

Søndergade 22, 1.,
4900 Nakskov
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Nakskov

Hvem er vi?

ADVODAN Nakskov er en del af ADVODAN Lolland-Falster. Vi rådgiver virksomheder og private på hele Lolland-Falster, og som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 120 jurister.

Vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dine udfordringer.

Nyheder
Supplerende regler om reelle ejere

Folketinget har den 2. maj 2019 vedtaget lovforslag L205, der indfører nye supplerende regler for selskabers, fondes og foreningers pligt til at indhente, opbevare og registrere oplysninger om deres reelle ejere. Ændringerne træder i kraft den 10. januar 2020.

Læs nyhed
Afskaffelse af selskabsformen IVS – Iværksætterselskab

Med ændringen i Selskabsloven d 9. april 2019 er det ikke længere muligt at stifte et iværksætterselskab (de såkaldte IVS´er). Fordelen ved IVS´et var, at selskabet kunne stiftes med en beskeden kapital, eksempelvis for kr. 1., og var derfor særlig godt egnet for og anvendt af iværksættere.

Læs nyhed
Ny ordning for skilsmisse

Regeringen har sammen med de øvrige partier i Folketingets besluttet at lave et nyt familieretligt system, hvor hensynet til barnet skal være det altafgørende. Det nye familieretlige system trådte i kraft den 1. april i år.

Læs nyhed
GØR SOM 12.509 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.509 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.