Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Nakskov
Ring 46 14 59 00

Søndergade 22, 1.,
4900 Nakskov
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Nakskov

ADVODAN Lolland-Falster

ADVODAN Lolland-Falster følger Regeringens anbefalinger, men sikrer samtidigt at din sag behandles.

Vi har følgende forholdsregler

  •  Alle håndtryk erstattes af et smil - Vi holder en fornuftig fysisk afstand imellem hinanden, vores leverandører og vores besøgende.
  •  Vi har spritdispenser hængende i forkontor, som alle opfordres til at benytte.
  •  Vi benytter kun kontorer til møder, hvor det er muligt at holde afstand. Bord, håndtag m.v. vil mellem hvert møde blive afsprittet

ADVODAN Lolland-Falster er på fuldt aktivitetsniveau, dvs. såvel advokater som medarbejdere er tilgængelige.


ADVODAN Lolland-Falster tilstræber fortsat, at alle medarbejdere overholder myndighedernes anbefaling, og som følge heraf handler ansvarligt, herunder ved at undlade at deltage i større forsamlinger, tager på ferie i udsatte områder eller på anden måde medvirke til at øge risikoen for smittespredning.


Har du spørgsmål til ovennævnte så kontakt os som du plejer, eller ring til Lars Stuckert på tlf. 30 78 87 44 eller lstu@advodan.dk.

Læs mere
Nyheder
Har du styr på lejekontrakten?

I forbindelse med, at Rødbyhavn skal være produktionssted for tunnelelementerne til den kommende Femern-forbindelse, er der lagt op til en positiv udvikling på udlejningsmarkedet for boliger. I takt med det voksende antal arbejdspladser på Lolland, forventes det, at efterspørgslen på lejeboliger vil stige, da ikke alle beskæftigede med Femern-forbindelsen ønsker at købe fast ejendom i regionen.

Læs nyhed
Særlige fokuspunkter som leverandør til Femern Byggeriet

Der er en række forhold din virksomhed som leverandør til konsortierne Fehmarn Belt Contractors I/S (FBC) og Fehmarn Link Contractors (FLC) skal have for øje.

Læs nyhed
Personoplysninger til tredjelande

EU-Domstolen har den 16. juli 2020 underkendt EU-Kommissionens afgørelse om ”Værnet om privatlivets fred”, hvoraf det følger, at overførsler af personoplysninger til en databehandler bosiddende i USA kunne ske på baggrund af de foranstaltninger USA’s lovgivning har for at sikre de registreredes rettigheder når det kommer til personoplysninger.

Læs nyhed

GØR SOM 12.744 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.744 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.