Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Nykøbing Falster
Ring 46 14 59 00

Nygade 2,
4800 Nykøbing F
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Nykøbing Falster

Hvem er vi?

ADVODAN Nykøbing Falster er en del af ADVODAN Lolland-Falster. Vi rådgiver virksomheder og private på hele Lolland-Falster, og som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 120 jurister.

Vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dine udfordringer.

Nyheder
ADVODAN Lolland-Falster søger advokat eller advokatfuldmægtig

ADVODAN Lolland-Falster søger en dygtig, ambitiøs og gerne erfaren advokat eller advokatfuldmægtig, der ønsker ansvar og udfordringer.

Læs nyhed
Datatilsynet har offentliggjort temaerne for de planlagte tilsyn, som foretages i 1. halvår af 2019.

Læs nyhed
Ny ordning for skilsmisse

Regeringen er sammen med, de øvrige partier i Folketingets blevet enige om et nyt familieretligt system, hvor hensynet til barnet skal være det altafgørende. Den 7. november 2018 fremsatte børne- og socialminister Mai Mercado lovforslag om Familieretshuset.

Læs nyhed
GØR SOM 12.422 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.422 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.