Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Nykøbing Falster
Ring 46 14 59 00

Nygade 2,
4800 Nykøbing F
Tlf: 46 14 59 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Nykøbing Falster

ADVODAN Lolland-Falster

ADVODAN Lolland-Falster varetager fortsat din sag.

ADVODAN Lolland-Falster åbner delvist op for fysiske møder. 
Vi følger Regeringens anbefalinger, men sikrer samtidigt at din sag behandles.


Vi har følgende forholdsregler

  •  Alle håndtryk erstattes af et smil - Vi holder en fornuftig fysisk afstand imellem hinanden, vores leverandører og vores besøgende.
  •  Vi har spritdispenser hængende i forkontor, som alle opfordres til at benytte.
  •  Vi benytter kun kontorer til møder, hvor det er muligt at holde afstand. Bord, håndtag m.v. vil mellem hvert møde blive afsprittet

ADVODAN Lolland-Falster er på fuldt aktivitetsniveau, dvs. såvel advokater som medarbejdere er tilgængelige.


ADVODAN Lolland-Falster tilstræber fortsat, at alle medarbejdere overholder myndighedernes anbefaling, og som følge heraf handler ansvarligt, herunder ved at undlade at deltage i større forsamlinger, tager på ferie i udsatte områder eller på anden måde medvirke til at øge risikoen for smittespredning.


Har du spørgsmål til ovennævnte så kontakt os som du plejer, eller ring til Lars Stuckert på tlf. 30 78 87 44 eller lstu@advodan.dk.

Læs mere
Nyheder
Vil du klage over din ejendomsvurdering? Så skal du formentlig gøre det inden 31. oktober 2020

Som led i at forbedre kvaliteten af ejendomsvurderingerne, har regeringen d. 20. maj 2020 fremsat et forslag om en nedsættelse af ejendomsskatterne for år 2021 og frem. Lovforslaget indeholder blandt andet, at Skatteforvaltningen ikke længere skal bruge ressourcer på at behandle gamle og til tider mangelfyldte ejendomsvurderinger. Det betyder, at boligejere fra d. 1. november 2020 ikke længere kan få genoptaget gamle ejendomsvurderinger.

Læs nyhed
Familieoverdragelse – nye skærpede regler fra 01.07.2020.

Hidtidig anvendt praksis: Familieoverdragelser har i mange år været gennemført efter reglerne i værdiansættelsescirkulæret fra 1982, hvorefter praksis har været, at overdragelse af fast ejendom fra forældre til børn kunne ske indenfor +/- 15% af den offentlige vurdering.

Læs nyhed
No cure, no pay

Vil du gerne sende dine dårlige betalere til inkasso, men er du bekymret over dine omkostninger til inkasso? ADVODAN hjælper dig med vores inkassoprodukt No Cure, No Pay, som du kun betaler for, hvis din gæld bliver inddrevet.

Læs nyhed

GØR SOM 12.732 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.732 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.