Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Roskilde
Ring 46 35 15 15

Algade 43,
4000 Roskilde
Tlf: 46 35 15 15
roskilde@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Roskilde

Hvem er vi?

ADVODAN Roskilde er et lokalforankret advokatfirma i Roskilde centrum. Vi rådgiver virksomheder og private, og som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 120 jurister.

Vi kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

Vi yder også advokathjælp i Stenløse, Ølstykke, Lejre, Greve, Solrød, Tune, Viby Sjælland, Borup, Ringsted  og Jyllinge.

Nyheder
Status på Familieretshuset efter COVID-19

Nu er Familieretshuset åbent for møder igen efter nedlukning under corona. Men lange sagsbehandlingstider er kun blevet længere, så hvad skal du gøre, hvis du og din familie står med behov for afklaring af fx sommerferie, samvær eller bopæl?

Læs nyhed
Tvangsfjernelse af børn: Hvad er jeres muligheder?

Det kaldes tvangsfjernelse eller tvangsanbringelse, når kommunen fjerner et barn fra hjemmet mod forældrenes vilje og anbringer det hos en plejefamilie. Vi hjælper jer til at forstå den ulykkelige situation og jeres rettigheder i den.

Læs nyhed
Nye regler for bilister i 2019

Året startede ud med at byde på en række nye regler for bilisterne. Hvis du ikke allerede er stødt på dem, giver vi dig her et overblik over, hvilke regler du skal overholde, for at være godt kørende.

Læs nyhed

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.