PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

CSR-politik og værdisæt

Vi vil være stolte af vores arbejdsplads og vi vil arbejde mod en bedre verden. Det gør vi ved hjælp af vores CSR-politik og vores værdisæt, som gennemsyrer alt, hvad vi gør.

Vi vil være stolte af vores arbejdsplads og vi vil arbejde mod en bedre verden. Det gør vi via tre værdier:

 

Bæredygtighed

Vi køber ind lokalt og så vidt muligt økologisk. Vi foretrækker leverandører, som selv har en bæredygtig tilgang. Vi er opmærksomme på vores ressourceforbrug. Vi foretrækker offentlig transport og klimakompenserer hvis vi kører i bil.

Vi tror på at verden er et bedre sted, når man tager hensyn til klima og miljø.

 

Ansvarlighed

Vi passer på hinanden og på vores fysiske og psykiske sundhed. Vi fokuserer på sund mad på kontoret. Vi taler med vores medarbejdere ofte. Vi giver medarbejdere egne ansvarsområder så medarbejderen kan opleve sin egen værdi og præge sin udvikling i virksomheden. Vi har forståelse for, at alle er forskellige og sætter pris på, at alle kan bidrage med hver deres. Vi tager ansvar for uddannelse af medarbejdere og har gerne elever.

Vi interesserer os for vores klienter. Vi anerkender at klienten ikke bare er en sag. Vi drager omsorg for hele klientens situation.

Vi støtter sociale projekter, som understøtter vores værdier.

Vi tror på, at verden er et bedre sted, når man tager hensyn til hinanden.

 

Retssikkerhed

Vi har holdninger og vi tør stå ved dem. Vi arbejder aktivt for at styrke retssikkerheden for almindelige mennesker. Det gør vi ved at deltage i samfundsdebatten, støtte sociale projekter, der understøtter vores værdier og ved at påtage os sager og klienter, som er udsatte i forhold til retssikkerheden.

Vi tror på, at verden er et bedre sted, når man værner om retssamfundet.