Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Store Heddinge RING 56 50 29 00

se kort

Kundeoplysninger

Advodan Store Heddinge RING 56 50 29 00

Kundeoplysninger

Advodan Store Heddinge

ADVODAN Store Heddinge er et firma skabt af advokat B. Steen Andersen i 1966.

Firmaet har i alle årene haft kontor i den smukke bygning Trianglen midt i Store Heddinge. Kontoret trådte i 1993 ind i ADVODAN kæden.

Vi har i væsentlig grad fordelt sagerne imellem os, således at vi har mulighed for at følge med i de enkelte juridiske områder. Kontoret beskæftiger sig med alle områder indenfor juraen, dog med undtagelse af ganske enkelte meget specialiserede arbejdsområder, hvor der henvises til andre advokater i ADVODAN kæden.

Advokat Elo Jensen blev i 1985 ansat på kontoret og har siden 1986 været medindehaver. Advokat Martin Steen Andersen (L) blev i 1998 ansat på kontoret og har siden 2000 været medindehaver.

ADVODAN Store Heddinge er et lokalforankret advokatfirma. Vi rådgiver virksomheder og private, og som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 180 jurister. Vi kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

Gratis e-bøger

Hent inspiration og få gode råd om jura i ADVODANs forskellige e-bøger til både virksomheder og private.

4 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 11.249 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 11.249 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.

* Din tilmelding afgives til ADVODAN A/S
– CVR nr.: 2979 5185