Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Store Heddinge
Ring 56 50 29 00

Trianglen,
4660 Store Heddinge
Tlf: 56 50 29 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Store Heddinge

Advodan Store Heddinge

Trianglen,
4660 Store Heddinge
Tlf: 56 50 29 00
SEND OS EN E-MAIL

Kundeoplysninger

Menu

Hvem er vi?

ADVODAN Store Heddinge er et firma skabt af advokat B. Steen Andersen i 1966.

Firmaet har i alle årene haft kontor i den smukke bygning Trianglen midt i Store Heddinge. Kontoret trådte i 1993 ind i ADVODAN kæden.

Vi har i væsentlig grad fordelt sagerne imellem os, således at vi har mulighed for at følge med i de enkelte juridiske områder. Kontoret beskæftiger sig med alle områder indenfor juraen, dog med undtagelse af ganske enkelte meget specialiserede arbejdsområder, hvor der henvises til andre advokater i ADVODAN kæden.

Advokat Elo Jensen blev i 1985 ansat på kontoret og har siden 1986 været medindehaver. Advokat Martin Steen Andersen (L) blev i 1998 ansat på kontoret og har siden 2000 været medindehaver.

ADVODAN Store Heddinge er et lokalforankret advokatfirma. Vi rådgiver virksomheder og private, og som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 180 jurister. Vi kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

Læs mere

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.