PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Om Advodan Store Heddinge

Trianglen - Rengegade 2
4660 Store Heddinge
Man til Fre: 09:00 - 15:00

Pengeinstitut Danske Bank 4865 - 7950 025 993

Hvem er Advodan Store Heddinge?

Vi er et advokatfirma, der er tæt forankret i vores lokalområde. Vores veletablerede lokal- og regionskendskab er opnået gennem et længerevarende arbejde og engagement i vores område. Dette afspejler sig i vores tilgang til den rådgivning, vi kan tilbyde dig eller din virksomhed. Vi tilbyder juridisk rådgivning og hjælp til både erhvervsdrivende, offentlige instanser og privatpersoner og dækker en bred vifte af juridiske områder.

Vores advokatkontor i Store Heddinge er skabt af advokat B. Steen Andersen i 1966. Firmaet har i alle årene haft kontor i den smukke bygning på "Trianglen" midt i Store Heddinge.

Hjælp til private

Står du overfor forandringer i dit liv?


Alle får på et eller flere tidspunkter i deres liv behov for rådgivning inden for privatlivets retsforhold. Hos Advodan Store Heddinge kan vi hjælpe og rådgive dig om de juridiske aspekter uanset om du skal købe hus, igennem en skilsmisse, har mistet et familiemedlem eller kommet til skade.

Se vores privat-områder her
Hjælp til erhvervsdrivende

Har du eller din virksomhed brug for juridisk erhvervsrådgivning

Hos Advodan Store Heddinge har vi stor erfaring med stort set alle erhvervsretslige forhold. Vi ved, hvor vigtigt det er, at din advokat kender din branche og dit lokalområde, så du kan koncentrere dig om det der er vigtigt – din virksomhed.

Vi har oparbejdet stor ekspertise inden for blandt andet kontrakter, ansættelsesret, køb og salg af virksomheder, fusioner, spaltninger, konkurser, gældsinddrivelse mv.

Se vores erhvervsområder her
Advodans bæredygtighedsrapport 2023

Download vores bæredygtighedsrapport for 2023

Vores primære bidrag til den grønne omstilling går gennem vores rådgivning til klienter. Når det er sagt, er det vigtigt for os at have orden i eget hus.

Download vores rapport her

Mød Advodan Store Heddinge

Indsender formularen...

Har du brug for juridisk rådgivning?

Beskriv din sag, så finder vi den rette rådgiver til dig og dit behov.