PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advodan Holbæk København søger jurastuderende

Store udviklingsmuligheder, værdifuld erfaring og rådgivning, der gør en forskel, er en del af hverdagen som stud.jur. hos os. Vi søger flere dygtige jurastuderende til vores virksomhed.

Et studiejob hos os giver indblik i den praktiske anvendelse af juraen, og er en god ballast til din fremtidige karriere. Hos Advodan Holbæk København bliver du en del af et højt fagligt miljø og et velfungerende team af medarbejdere. Du får faglige udfordringer, men også rig mulighed for sparring og udvikling i tæt samarbejde med jurister og sagsbehandlere.

 

Vi har fokus på din udvikling, og tilbyder derfor et studiejob, hvis indhold og retning, du i høj grad selv kan være med til at præge. Du vil møde forskelligartede opgaver og få indblik i komplekse juridiske problemstillinger, hvor du vil blive tildelt masser af ansvar.

 

Vi forventer at du besidder en høj faglighed, er ambitiøs, pålidelig og nysgerrig efter at lære og udvikle dine kompetencer. For os er det vigtigt, at du har en positiv indstilling til nye udfordringer, og at du trives med at få tildelt ansvar og at opsøge sparring. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med eller interesse for erhvervsret og inkasso.

 

Arbejdet vil foregå på vores kontor i Holbæk. Arbejdstiden er som udgangspunkt 10-15 timer om ugen fordelt over 2-3 dage, hvor vi tilbyder gode muligheder for at indpasse arbejdet i forhold til uddannelsen, herunder eksamensperioder.

 

Advodan Holbæk København er regionens største advokathus, med specialiserede jurister og sagsbehandlere inden for alle væsentlige erhvervs- og privatretlige fagområder. Medarbejdernes trivsel og arbejdsmiljø vægtes højt, og omgangstonen på vores kontor er uhøjtidelig og rummelig. Vi afholder flere sociale arrangementer, og værdsætter arbejdsdage præget af højt humør og udviklende inputs.

 

Vil du være en del af holdet, så send din ansøgning med relevante bilag hurtigst muligt eller senest den 16. juli 2024. Vi behandler løbende indkommende ansøgninger. Tiltrædelse ultimo august eller primo september.

Ansøgning med relevante bilag til fremsende til Advodan Holbæk København Att: Gitte Svilling på gisv@advodan.com

 

Har du spørgsmål eller brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte stud.jur Naja Halby Nielsen på +45 59 45 40 29 eller nahn@advodan.com, eller receptionist Gitte Svilling på + 45 70 30 10 06 eller gisv@advodan.com.”