PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Sagsbehandler/sekretær til dødsbobehandling

Vi har travlt på vores kontor og søger derfor en ny kollega som supplement til vores dygtige medarbejdere.

Om jobbet

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i arbejde med behandling af dødsboer, herunder bl.a. udarbejdelse af boregnskaber, korrespondance med diverse myndigheder, generel sagsbehandling af dødsboer mv.  Du vil komme til at arbejde tæt sammen med den sagsansvarlige advokat.  Arbejdstiden er 37 timer pr. uge.
Erfaring med behandling af dødsboer er derfor en forudsætning. Herudover vil kendskab til Microsoft Office og Unik Advosys være en fordel.

Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Om dig

Som sagsbehandler/advokatsekretær skal du kunne arbejde både selvstændigt og tæt sammen med dine kolleger.  Du skal have en god ordenssans , kunne håndtere tidsfrister i en travl hverdag samt have flair for tal. Hos Advodan Holbæk/København er omgangstonen uformel og det sociale liv på kontoret i fokus. Vi forventer derfor, at du kan bidrage til vores fællesskab.

 

Om vores kontor

Til gengæld tilbyder vi en spændende og udfordrende stilling i et uhøjtideligt og inspirerende miljø, hvor videreuddannelse er en selvfølgelighed.  Du får også mulighed for sparring med glade og dygtige medarbejdere. Løn gives efter kvalifikationer, og vi har attraktive personalegoder, heriblandt sundhedssikring og massageordning.

Advodan Holbæk/København er Vestsjællands største advokatvirksomhed, og vi beskæftiger os med de fleste juridiske områder med hovedvægt på erhvervslivets forhold. Vores advokater og sagsbehandlere er specialiserede inden for alle væsentlige erhvervs- og privatretlige fagområder. Vi beskæftiger i dag 39 medarbejdere, heraf 11 advokater og 4 advokatfuldmægtige.

 

Ansøgning

Vil du være en del af holdet, så send din ansøgning med relevante bilag hurtigst muligt. Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Ansøgning med CV kan fremsendes til Klaus Søborg Jørgensen på klaj@advodan.com.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Klaus S. Jørgensen på 59 45 40 43 eller klaj@advodan.com.

0 kommentarer