PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Foreninger

Advodan Lyngby kan rådgive om de særlige regler, der gælder for oprettelse og drift af foreninger i Danmark. Vi hjælper med ejendomsadministration og rådgivning om foreningsret.

er kan du læse om stiftelse og drift af andelsboligforeninger, ejerforeninger og grundejerforeninger. Du kan også  læse om etablering af fonde og legater

 

Juridisk rådgivning til fonde og foreninger

Der er en del jura forbundet med foreningsdannelse. Stiftelse og det at drive en forening eller fond er kun delvist reguleret ved lov, og derfor kan det være svært at gennemskue, hvor vidtrækkende bestyrelses- og foreningsansvaret er. Derfor er det en god idé at have en juridisk rådgiver med på sidelinjen, da en flydende retsstilling kan blive undervurderet og afløses af usikre udsagn, som ikke anerkendes i retten. Med rådgivning fra en af Advodan Lyngsbys advokater kan du blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med stiftelse og drift af foreninger og fonde.

Kontakt os for juridisk rådgivning

Advodan Lyngby bistår gerne med et godt råd, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til en sag om foreningsret. Vi kan kontaktes på tlf. 45 88 05 55 eller på e-mail lyngby@advodan.dk.

Mød vores advokater

Uffe Thorlacius

Advokat (H), Partner 46 14 51 14

Dennis Holm Pedersen

Advokat (H), Partner 46 14 51 09

Thomas Damsholt

Advokat (H), Partner 45 88 05 55

0 kommentarer