PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Karina Svenningsen

Advokatfuldmægtig

Karina Svenningsen

Advokatfuldmægtig

Om Karina

Til dagligt beskæftiger jeg med mange forskellige typer sager, som led i min uddannelse. Min primære beskæftigelse er inden for udlændingeret, ansættelsesret og familieret.  

 

I årenes løb har jeg fået en stor erfaring på familie- og børneområdet. Jeg har tidligere arbejdet med juridisk rådgivning af voldsramte familier og kommer senest fra et job som juridisk specialkonsulent på børneområdet i en kommune.

Jeg har derfor et særligt kendskab til alle typer sager, der vedrører børn bl.a. forældreansvarssager om forældremyndighed, bopæl og samvær, anbringelsessager samt andre sociale sager, herunder sager hvor forældre har behov for hjælp, hvis samarbejdet med kommunen er gået i hårdknude. Det kan bl.a. være sager om manglende/forkert skoletilbud til barnet eller sager om handicapkompenserende ydelser.

 

 

Uddannelsesforløb til advokat

Som advokatfuldmægtig er jeg tilmeldt advokatuddannelsen som strækker sig over 1,5 år bestående af 8 kurser af 2-3 dages varighed, som afsluttes med en advokateksamen. Jeg forventer at være færdig med mit uddannelsesforløb medio 2024.

 

Tilgang til arbejdet

Som advokatfuldmægtig arbejder jeg med en bred vifte af forskellige sager og forskellige klienter. Derfor er det vigtigt for mig, at jeg er nærværende og løsningsorienteret samt møder mine klienter med menneskelig forståelse for deres problematik.

Vis mere