PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Velkommen til Advodan Roskilde

Man til Tor: 08:30 - 16:00
Fredag: 08:30 - 15:00

Hvem er Advodan Roskilde?

Advodan Roskilde er en lokalforankret advokatvirksomhed med kontor i Roskilde.

Vi bestræber os på at give dig den bedste mulige støtte og rådgivningen i lige netop den situation du befinder dig i på livets vej, hvilket afspejler sig i den rådgivning, vi tilbyder til vores kunder. 

Vi vægter det at hjælpe vores erhvervs- og privatkunder gennem personlig rådgivning utroligt højt. Derfor tager vi også altid udgangspunkt i din eller din virksomheds situation. Uanset, hvilken del af landet du er bosat i.

På vores advokatkontor i Roskilde finder du højt specialiserede advokater inden for et bredt udvalg af fagområder. Vi kan derfor altid tilbyde dig topkvalificeret rådgivning – uanset dit behov.

Mød Advodan Roskilde
Du skal ikke finde dig i at blive krænket

Injuriesager

Ingen bryder sig om at få sin ære krænket eller blive fornærmet af andre. I visse situationer kan krænkelsen være så alvorlig, at det er nødvendigt at anlægge retssag. Vi er et kontor med stor er​faring i at føre injuriesager.

​Selvom vi i Danmark har ytringsfrihed (grundlovens § 77), er der grænser for, hvad man må udtale om andre. Ytringsfriheden er nemlig begrænset af reglerne om injurier. Injuriesager handler om krænkelse af din ære – dvs. både din selvagtelse og dit gode navn og rygte. 

Injurier kan fx ske, hvis en udtalelse om dig, er meget generende for dit firma eller din karriere, eller hvis udtalelsen er så personlig, at den krænker dig alligevel.

I dag er det desværre blevet særdeles let at offentliggøre injurierende udtalelser om andre via fx Facebook eller andre sociale medier, og det sker i ret stort omfang.

Injurier forældes efter en vis frist, så hvis nogen har udtrykt sig fornærmende om dig, er det vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt

Kontakt os i dag
Hjælp til erhvervsdrivende

Har du eller din virksomhed brug for juridisk erhvervsrådgivning?

Hos Advodan Roskilde kan vi rådgive dig inden for stort set alle erhvervsretslige forhold. Hos os får du personlig rådgivning der tager udgangspunkt i et stort kenskab til branche og lokalområde, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt - at drive og udvikle din virksomhed.

Vores erhvervsadvokater har stor ekspertise inden for alt fra ansættelsesret, køb og salg af virksomheder, fusioner, konkurser, gældsinddrivelse og kontrakter mv.

Uanset dit behov - så kan vi hjælpe.

Se vores erhvervsområder her
Advodans bæredygtighedsrapport 2023

Download vores bæredygtighedsrapport for 2023

Vores primære bidrag til den grønne omstilling går gennem vores rådgivning til klienter. Når det er sagt, er det vigtigt for os at have orden i eget hus.

Download vores rapport her

Mød vores advokater

Alle medarbejdere

Klaus Graversen

Advokat (H), partner 46 35 15 15 Advodan Roskilde

Thorbjørn Thomsen

Advokat (L), partner 46 35 15 15 20 86 43 86 Advodan Roskilde

Maiken Breum

Advokat (L), partner 46 30 14 07 Advodan Roskilde

Daniel Schjerning

Advokat, associeret partner 46 30 14 10 30 54 13 91 Advodan Roskilde

Christina Wandel

Advokat, associeret partner 46 30 14 05 24 59 49 33 Advodan Roskilde
Indsender formularen...

Har du brug for juridisk rådgivning?

Beskriv din sag, så finder vi den rette rådgiver til dig og dit behov.