PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Om Advodan Bornholm

Krystalgade 1
3700 Rønne
Man til Tor: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 14:30

Hvem er Advodan Bornholm?

Advodan Bornholm er Bornholms største advokatkontor og vi rådgiver både virksomheder og private. Vi er et advokatkontor beliggende i Krystalgade 1 i Rønne med 2 advokater, 1 advokatfuldmægtig og 3 advokatsekretærer, som altid står klar til at hjælpe dig.

Den 1. januar 2012 fusionerede Advodan Rønne og advokatfirmaet Arnoldus under navnet Advodan Bornholm. Dette fordi vi ønskede at være det største advokatkontor på Bornholm, så vi kunne have den største juridiske ekspertise på øen.

Står du i en situation, hvor du har brug for en god advokat? Har du brug for en advokat du kan stole på og som kan rådgive dig videre? Så er du kommet til det rette sted!

Lad en af vores dygtige advokater hos Advodan Bornholm hjælpe dig.  

Opret et testamente hos Advodan Bornholm

Hos Advodan Bornholm kan vi hjælpe dig med at oprette et testamente, der imødekommer dine ønsker bedst muligt. Vores dygtige advokater kan også rådgive om de arveretlige regler, så du kan bestemme, hvem der skal arve efter dig, når du engang går bort.

Læs mere om, hvordan du opretter et testamente her
Mød Advodan Bornholm
Hjælp til private

Står du overfor forandringer i dit liv?

Alle får på et eller flere tidspunkter i deres liv behov for rådgivning indenfor privatlivets retsforhold. Hos Advodan Bornholm kan vi hjælpe dig og rådgive om alle de juridiske aspekter – uanset om du skal købe hus, skilles, har mistet et familiemedlem eller søge erstatning efter en skade.

Få et overblik over vores private ydelser her
Hjælp til erhvervsdrivende

Har du eller din virksomhed brug for juridisk erhvervsrådgivning?

Hos Advodan Bornholm har vi mange års erfaring indenfor erhvervsjura. Vi ved, hvor vigtigt det er, at din advokat kender din branche og dit lokalområde, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig – at drive og udvikle din virksomhed.


Hos Advodan Bornholm har vi oparbejdet stor ekspertise indenfor blandt andet kontrakter, ansættelsesret, køb og salg af virksomheder, fusioner, spaltninger, konkurser og rekonstruktioner, gældsinddrivelser og meget mere.

Erhverv
Advodans bæredygtighedsrapport 2024

Download vores bæredygtighedsrapport for 2024

Vores primære bidrag til den grønne omstilling går gennem vores rådgivning til klienter. Når det er sagt, er det vigtigt for os at have orden i eget hus.

Download vores rapport her
Indsender formularen...

Kontakt Advodan Bornholm

Mød Advodan Bornholm

Pernille Munch

Advokat (L), partner, autoriseret bobestyrer 56 95 10 85 Bornholm

Merete Martens

Advokatsekretær 56 93 50 14 Bornholm

Mette Buhl Reesenholm

Advokatsekretær 56 93 50 06 Bornholm

Rie Philipsen Donbæk Vink

Advokatsekretær 56 93 50 05 Bornholm

Frederikke Hjorth Nisbeth

Advokat 56 95 10 85 Bornholm

Lokal og landsdækkende – Bred og specialiseret viden

Hos os får du en advokat med indgående kendskab til det som rører sig i vores lokalsamfund. Samtidig får du adgang til højt specialiseret juridisk viden om ethvert retligt område gennem Advodan-netværket, hvor vi kan trække på erfaring og specialistviden fra flere end 300 medarbejdere.

 

Din sag

Vi vægter høj kvalitet i vores rådgivning. Du vil hos os altid møde en advokat, som forstår at juridisk rådgivning er en tillidssag. Du kan finde og læse om din advokat længere nede på siden under fanen medarbejdere.