PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Få hjælp til dit patent af en advokat

Har du opfundet et unikt produkt, er det en god idé, at du beskytter det mod kopiering fra dine konkurrenter hurtigst muligt. Hos Advodan har vi erfarne patentadvokater, der kan hjælpe dig med din ansøgning om patent eller brugsmodel.

Patenter kan have afgørende betydning for din virksomhed, og derfor er det vigtigt, at du ansøger korrekt om dem. Det er også vigtigt, at du handler, hvis nogen krænker dit patent. En patentadvokat fra Advodan kan hjælpe dig med alle dele af patentretten. Vi har også stor erfaring med at samarbejde med eventuelle andre aktører, herunder ingeniører, teknikere med flere i forbindelse med udarbejdelse af patentansøgning.

Vi kan hjælpe dig med at vurdere om dit patent er blevet krænket eller hjælpe dig med at fremsende erstatningskrav, hvis du oplever patentkrænkelse.

Advokat med speciale i patenter

En patentadvokat fra Advodan har indgående kendskab til patentkravene og ansøgningsprocessen. Vi kan hjælpe dig med at udarbejde og indsende ansøgning om registrering af patenter og brugsmodel. Vi kan også hjælpe dig, hvis du har brug for at få godkendt dit patent i andre lande end Danmark.

 

Kontakt en patentadvokat 

Uanset om du vil beskytte dit firmanavn eller en ny opfindelse, kan vores advokater med speciale i varemærke og patenter rådgive og hjælpe dig. Hos Advodan kan vi hjælpe dig med at vælge den bedste løsning fra start og sørge for, at papirarbejdet er i orden i de tekniske og komplicerede processer.

Indsender formularen...

Tag kontakt til Advodan i dag og lad en af vores specialiserede advokater hjælpe dig med dit patent.