PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Skattesager

En afgørelse fra Skat kan være foretaget på forkert grundlag, og det er derfor en god idé at kontakte en advokat med speciale i skat, hvis du mener, at en skatteafgørelse er forkert.

Som virksomhed skal du klage til Landsskatteretten, hvis du mener, at Skat har truffet en forkert afgørelse. Klagen skal være skriftlig og skal være modtaget i retten tre måneder efter, at du har modtaget den afgørelse, som du vil klage over.

Når du vil klage over Skats afgørelse, anbefaler Advodan, at du kontakter en advokat, der kan vurdere afgørelsen, hjælpe dig med at skaffe den nødvendige dokumentation og føre din sag.

Hos Advodan sørger vi for at afslutte sagen korrekt enten ved at føre sagen ved Landsskatteretten eller indgå en administrativ aftale med Skat.

Advodans specialiserede skatteadvokater tjekker også, om alle formelle regler er blevet overholdt. Overtrædelse af frister, manglende partshøringer og forkerte procedurer kan være nok til at ændre udfaldet af en sag.

 

Kan det svare sig af føre en sag?

Får du medhold i din sag mod Skat, og driver du en personligt ejet virksomhed, betaler det offentlige alle dine omkostninger til advokatbistand. Taber du sagen, får du stadig dækket 50 procent af regningen. Driver du virksomhed i selskabsform, kan du ikke få godtgørelse fra det offentlige, men du kan trække sine omkostninger fra i Skat.

Kontakt Advodans skattespecialister og hør mere om vurdering af din sag og mulighederne for at få dækket dine sagsomkostninger.