PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Personalehåndbog

De fleste virksomheder har en personalehåndbog, der beskriver retningslinjer og regler for medarbejdere. Personalehåndbogen indeholder, udover mere faste regler, forskellige personalepolitikker, der er vigtige for virksomheden.

Vi tilbyder:

 1. Personlig rådgivning
 2. Gennemgang af nuværende håndbog
 3. Udarbejdelse af ny personalehåndbog

Få styr på personalehåndbogen

Det kan være svært at overskue, hvad og hvor meget en personalehåndbog skal eller bør indeholde.

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med at gennemgå din virksomheds personalehåndbog. Vi hjælper blandt andet med, hvad den skal indeholde, og hvordan du som arbejdsgiver skal forholde dig til den. En personalehåndbog kan blandt andet indeholde:

 • Alkoholpolitik
 • Rygepolitik
 • Arbejdsmiljø
 • Håndtering af sygdom
 • Barnets første sygedag
 • Barsel
 • IT-politik
 • Feriefridage
 • Overarbejde

Tag kontakt i dag, og lad en erfaren advokat hjælpe dig med at gennemgå din virksomheds personalehåndbog.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i ansættelsesret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Lader du en specialiseret advokat fra Advodan bistå med dine kontrakter, sikrer du, at de lever op til den gældende lovgivning og afspejler din virksomheds behov og ønsker bedst muligt. Vi rådgiver dig om potentielle risici og muligheder og hjælper dig med at ensrette kontrakterne med virksomhedens andre kontrakter, hvor det er en fordel. Er du i tvivl om dit konkrete behov, fx om en kontrakt overhovedet er nødvendig, starter vi med i fællesskab at afdække dette.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til