PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Influencerkontrakt

Er din virksomhed involveret i influencer marketing, er det en god idé at dokumentere aftalen med en skriftlig influencerkontrakt. Det kan en markedsføringsspecialist hjælpe dig med.

Vi tilbyder:

  1. Udarbejdelse af skriftlig kontrakt
  2. Gennemgang af eksisterende kontrakt

Få hjælp til udarbejdelse eller gennemgang af en influencerkontrakt

Er du influencer, eller benytter din virksomhed influencers i sin markedsføring, skal du være opmærksom på at overholde markedsføringslovens krav. Til det formål kan du med fordel udarbejde eller efterspørge en influencerkontrakt.

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med at udarbejde en skriftlig kontrakt, der tager højde for relevante krav og forventninger samt de retlige rammer for aftalen. Har du allerede modtaget eller udarbejdet en kontrakt, kan vi gennemgå den og vurdere, om den lever op til lovgivningen. Vi sikrer selvfølgelig også, at kontrakten tager højde for dine interesser (fx hvis du som virksomhed vil have lov at dele influencerens indhold) – og sender kontrakten til feedback og endelig godkendelse hos dig. På den måde får du mest mulig tryghed omkring samarbejdet med virksomheden/influenceren.

Er du usikker på, om du har helt styr på reglerne for influencer marketing, holder vi også gerne et indledende møde, hvor vi gennemgår de relevante juridiske forhold.

Læs mere om markedsføringsloven og influencer marketing.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, får du en influencerkontrakt, der overholder lovgivningen og sikrer din virksomhed de bedst mulige vilkår

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i markedsføringsloven, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Lader du en specialiseret markedsføringsadvokat fra Advodan bistå med dine kontrakter, sikrer du, at de lever op til den gældende lovgivning og afspejler din virksomheds behov og ønsker bedst muligt. Vi rådgiver dig om potentielle risici og muligheder og hjælper dig med at ensrette kontrakterne med virksomhedens andre kontrakter, hvor det er en fordel. Er du i tvivl om dit konkrete behov, fx om en kontrakt overhovedet er nødvendig, starter vi med i fællesskab at afdække dette.

Indsender formularen...

Har du brug for hjælp med en influencerkontrakt?

Få hjælp til