PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Rådgivning om markedsføringsloven

Det er vigtigt til hver en tid at overholde den gældende lovgivning, når du markedsfører din virksomheds varer eller ydelser. Det kan en advokat med speciale i markedsføring hjælpe dig med.

Vi tilbyder:

  1. Forebyggende rådgivning om markedsføringsloven
  2. Juridisk gennemgang af markedsføringsplaner
  3. Hjælp til markedsføring og GDPR-compliance

Få professionel sparring om juraen og virksomhedens markedsføring

Er du usikker på, om din virksomhed overholder markedsføringsloven?

I Advodan er vores advokater specialiserede i de juridiske forhold, der har betydning for din markedsføring. Vi kan rådgive generelt inden for de retsområder, din virksomhed beskæftiger sig med, således at medarbejderne klædes bedst muligt på til at overholde markedsføringsloven. Vi kan også bistå med forebyggende rådgivning og udfærdigelse af markedsføringsplaner med henblik på overholdelse af loven, så du trygt kan gennemføre en påtænkt markedsføringskampagne.

I kombination med en juridisk gennemgang eller udarbejdelse af GDPR-compliance kan det også være hensigtsmæssigt at se på, om virksomheden overholder markedsføringsloven i forbindelse med fx konkurrencer og nyhedsbreve.

 

Læs mere om markedsføringsloven.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i markedsføringsloven, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Når du kontakter en specialiseret markedsføringsadvokat fra Advodan, starter vi med i fællesskab at afdække dit behov og det ønskede resultat for den juridiske bistand. Vi rådgiver dig om potentielle faldgruber og muligheder, du bør være opmærksom på, så du sikrer de bedst mulige vilkår for din virksomhed – og ikke mindst, så du overholder lovgivningen. På den måde kan du koncentrere dig om din vigtigste opgave: at drive din virksomhed.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til