PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Tvister

Er der opstået en konflikt mellem dig og en anden erhvervsdrivende vedrørende overtrædelse af markedsføringsloven? Eller har du modtaget henvendelse fra Forbrugerombudsmanden? Så kan en advokat med speciale i markedsføring hjælpe dig.

Vi tilbyder:

  1. Vurdering og gennemgang af din sag
  2. Bistand under retssagen

Få hjælp til retssagen, hvis der er opstået en tvist om overtrædelse af markedsføringsloven

Markedsføringsloven omfatter en lang række regler, og derfor er det desværre ikke ualmindeligt, at den bliver overtrådt. Er der opstået en retlig tvist mellem dig og en anden erhvervsdrivende, kan en advokat fra Advodan bistå dig ved domstolene. Vi har stor erfaring med tvister om overtrædelse af markedsføringsloven, og vi kan hjælpe dig, uanset om du er blevet sagsøgt eller selv ønsker at lægge sag an.

Vi kan bl.a. hjælpe med at:

  • Vurdere om det kan betale sig for dig at lægge sag an
  • Gennemgå sagen og give dig overblik over dens elementer
  • Indhente den relevante dokumentation
  • Varetage dine interesser under retssagen

Vi hjælper også gerne med en sag ved Forbrugerombudsmanden, hvis din virksomhed har modtaget henvendelse herfra og skal redegøre for en konkurrence eller anden form for markedsføring.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i markedsføringsloven, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Det er normalt opslidende at være en del af en retssag, uanset om man selv lægger sag an, eller om man bliver sagsøgt. Allierer du dig med en advokat fra Advodan, får du en fast og professionel sparringspartner gennem forløbet, som tager hånd om sagen og hjælper dig med at opnå det bedst mulige resultat for din virksomhed.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til