PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Grundejerforeninger

Når en kommune udstykker jord til et nyt boligområde, vil det ofte være nødvendigt at etablere en grundejerforeningsstruktur. Det kan en advokat med speciale i offentlig ret hjælpe dig med.

Vi tilbyder:

  1. Udarbejdelse af vedtægter til grundejerforeninger
  2. Udarbejdelse af generalforsamlingsforslag
  3. Rådgivning om behov for afholdelse af ekstraordinær generalforsamling

Få hjælp til udarbejdelse af vedtægter til grundejerforeninger og generalforsamlingsforslag

I en grundejerforeningsstruktur udformer og godkender kommunen nogle generelle vedtægter i grundejerforeningen. Vedtægterne skal være i overensstemmelse med en række love og regler.

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med at udarbejde vedtægter til grundejerforeninger, der er i overensstemmelse med de love og regler der er på området. Det er fx vigtigt at vedtægterne er i overensstemmelse med lokalplanen i den pågældende kommune. Det kan også være, at du har brug for hjælp til at varetage en generalforsamling i en grundejerforening. I så fald hjælper vi både med alt det praktiske til generalforsamlingen – indkaldelse, afholdelse, medvirken som dirigent og udarbejdelse af referat, samtidig med at vi står for udarbejdelse af generalforsamlingsforslag. Skulle det være nødvendigt at afholde en ekstraordinær generalforsamling, rådgiver vi selvfølgelig også om det.

Er du usikker på, om vedtægterne lever op til reglerne, tager vi også gerne et møde, hvor vi gennemgår de relevante juridiske forhold, som du skal være opmærksom på.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder, og får tryghed omkring hele processen.

Advodan - personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af offentlig ret. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i offentlig ret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over. 

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du er en privatperson, virksomhedsejer eller arbejder i en kommune. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde - både i vores rådgivning og dokumenter. 

 

Læs mere om grundejerforeninger

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning om grundejerforeninger?