PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Kontrakter

Er du involveret i byudvikling og forbedring af infrastruktur, er det en god idé at dokumentere løbende aftaler mellem kommune og grundejere med en skriftlig kontrakt. Det kan en advokat med speciale i offentlig ret hjælpe dig med.

Vi tilbyder:

  1. Udarbejdelse af kontrakter, fx udbygningsaftaler
  2. Udarbejdelse og tinglysning af servitutter
  3. Gennemgang af plangrundlag og vurdering af mulighed for dispensation

Få hjælp til udarbejdelse af udbygningsaftaler

En udbygningsaftale er en frivillig aftale mellem private grundejere og kommunen. Aftalen muliggør, at grundejere helt eller delvist kan medfinansiere forbedringer af infrastrukturen i forbindelse med byudvikling.

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med at udarbejde en udbygningsaftale, der tager højde for relevante krav og forventninger samt de retlige rammer for aftalen. Vi sørger for, at aftalen tilpasses den allerede eksisterende infrastruktur, og at den tager højde for både kommunens og grundejeres interesser. Foreligger der allerede en udbygningsaftale, kan vi også gennemgå den og vurdere, om den lever op til lokalplanen.

Er du usikker på, hvordan du skal gribe en udbygningsaftale an, tager vi gerne et møde, hvor vi gennemgår de relevante juridiske forhold. Her vil vi også rådgive dig om dine rettigheder og muligheder ift. hvordan udgifterne bør fordeles.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder, og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af offentlig ret. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i offentlig ret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over. 

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål. konflikter eller andre behov, hvad end du er en privatperson, virksomhedsejer eller arbejder i en kommune. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde - både i vores rådgivning og dokumenter. 

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning om udbygningsaftaler eller andre kontrakter?