PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Offentligretlig sag

Har du brug for juridisk rådgivning om din offentligretlige sag? Så kan en advokat med speciale i offentlig ret fra Advodan hjælpe dig.

Vi tilbyder:

  1. Rådgivning for prøvelse ved klagenævn
  2. Begæring om aktindsigt

Få hjælp til behandling af din offentligretlige sag

Offentlig ret er en fællesbetegnelse over de retsområder, der omhandler forholdet mellem borgere/virksomheder og det offentlige. Det kan være svære at gennemskue de forskellige betingelser, love og processer inden for offentlig ret. Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder, og får tryghed omkring hele processen.

Hos Advodan rådgiver vi dig om dine muligheder for prøvelse ved klagenævn. Vi hjælper dig med at finde frem til det klagenævn, som er kompetent til behandling af din offentligretlige sag. Ligesom vi selvfølgelig også hjælper dig med at udarbejde klagen til det relevante klagenævn. Det kan også være, at du ønsker at få aktindsigt i en sag. I så fald hjælper vi dig med at ansøge om aktindsigt, herunder afgrænser vi forespørgslen og fremsender den til rette myndighed. Vi gennemgår selvfølgelig også den modtagne aktindsigt med dig efterfølgende.

Er der i forbindelse med ovenstående brug for partshøring, så tager vi også gerne et møde, hvor vi udarbejder indlæg hertil. Og så sørger vi for at rådgive dig, så du er klædt bedst muligt på til partshøringen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af offentlig ret. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i offentlig ret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du er en privatperson, virksomhedsejer eller arbejder i en kommune. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning om en offentligretlig sag?