PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Køb af virksomhed

Der er mange ting at holde styr på, hvis du overvejer at købe en virksomhed. En advokat kan hjælpe dig igennem hele købsprocessen.

Vi tilbyder:

 1. Generel virksomhedsrådgivning
 2. Vejledning i købsprocessen
 3. Hjælp til økonomisk overblik

Få hjælp til at købe en virksomhed

Der kan være mange fordele ved at købe en virksomhed, men det er et stort arbejde og der er meget man skal tage højde for. 

Overvejer du at købe virksomhed, kan en erhvervsadvokat fra Advodan rådgive dig om:

 • Hvad du kan få ud af et virksomhedskøb
 • Om virksomheden har den rette selskabskonstruktion
 • Økonomi – hvordan vil du finansiere dit køb?

Har du fundet en virksomhed, som du gerne vil købe, kan vi hjælpe dig i købsprocessen. Vi hjælper blandt andet med:

 • Hvordan overdragelsen vil være mest hensigtsmæssig for dig
 • Due diligence
 • Hemmeligholdelsesaftale/Non Disclosure Agreement (NDA)
 • Ejeraftale
 • Overdragelsesaftale

 

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i køb, salg og virksomhedsoverdragelse, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Lader du en specialiseret virksomhedsadvokat fra Advodan bistå med dine kontrakter, sikrer du, at de lever op til den gældende lovgivning og afspejler din virksomheds behov og ønsker bedst muligt. Vi rådgiver dig om potentielle risici og muligheder og hjælper dig med at ensrette kontrakterne med virksomhedens andre kontrakter, hvor det er en fordel. Er du i tvivl om dit konkrete behov, fx om en kontrakt overhovedet er nødvendig, starter vi med i fællesskab at afdække dette.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til