PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Huse på tvang

Du kan ofte gøre en god handel, hvis du retter din boligsøgning mod huse på tvang. Men hvor finder du dem henne? Det spørgsmål besvarer vi her.

Boliger på tvangsauktion bliver typisk solgt til 10 eller 20% under markedsprisen, og de kan derfor være et billigt alternativ til at købe en bolig i fri handel. Som boligkøber skal du dog være opmærksom på, at der gælder andre regler ved køb af hus på tvang end ved et almindelige boligkøb. Overvejer du at byde på en tvangsauktion, er det derfor en god idé at tage en advokat med på råd.

Her på siden får du overblik over, hvor du finder aktuelle tvangsauktioner, så du kan komme i gang med at lede efter dit nye hjem. Vil du vide mere om køb af huse på tvang, kan du læse mere i denne guide.

 

Find huse på tvang i Statstidende og online

Overvejer du at købe et hus på tvang, er der mange steder at lede. Alle tvangsauktioner i Danmark annonceres i Statstidende senest 14 dage, inden auktionen finder sted. Tvangsauktionerne bliver desuden annonceret på internettet, herunder på www.tvangsauktioner.dk og www.itvang.dk.

Som boligkøber skal du være opmærksom på, at der gælder andre regler ved køb af hus på tvang end ved et almindelige boligkøb.

I annoncen for et hus på tvang står der typisk, hvordan du kan få yderligere oplysninger om ejendommen, og hvordan du kan få fat i en salgsopstilling. Ønsker du et tidspunkt for, hvornår ejendommen fremvises, kan du derfor enten slå det op på internettet eller kontakte den advokat, der har lavet salgsopstillingen.

Af og til sker det, at en auktion bliver aflyst i sidste øjeblik. Af tidsmæssige årsager er det ikke altid muligt at aflyse auktionen i Statstidende eller på internettet, og du kan derfor risikere at møde forgæves op i fogedretten.

Det kan derfor være en god idé at kontakte fogedretten telefonisk på auktionsdagen for at sikre dig, at tvangsauktionen faktisk afholdes.

Aktuelle tvangsauktioner nær dig

Du kan se de aktuelle tvangsauktioner her:

Du er altid velkommen til at kontakte dit nærmeste Advodan-kontor og høre, om der er huse på tvang i dit nærområde. Beslutter du dig for at byde på ét, står vi også klar til at hjælpe dig gennem købsprocessen, så du undgår de dyre overraskelser, der let kan opstå i forbindelse med køb af bolig på tvangsauktion.

 

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?